Vacature Leerkracht groep 1/2 in Krimpen aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1/2 
Datum online
2021-06-07 07-06-2021
Sluitingsdatum
30-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 fte
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar…. dé bevlogen en enthousiaste groepsleerkracht voor groep 1/2. Ben jij dit? En wil je vanuit je christelijke identiteit het onderwijs vormgeven? Dan zijn wij wellicht een match!

Functiebeschrijving
Op PCB Het Kompas wordt op de school door een betrokken en enthousiast team gewerkt volgens het principe van de Vreedzame school. Dit principe zorgt ervoor dat de klas en school als een leefgemeenschap fungeert waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen en waarin kinderen leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen.

De leerkrachten werken met Leerlijnen voor het Jonge Kind en maken daarnaast gebruik van thema’s van de Kleuteruniversiteit. Je komt te werken in een betrokken team waarin we met elkaar meedenken en aandacht besteden aan een goede werkdruk. Er is daarnaast veel ruimte om initiatief te nemen en dit wordt dan ook gewaardeerd!

Voor deze prachtige school in Krimpen aan den IJssel zijn wij op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 1/2. En dan vooral naar iemand die goed kan samenwerken en daarnaast naar iemand die het kind écht ziet en ook de ruimte geeft. Wij communiceren positief met kinderen en met elkaar. Uiteraard heb jij een hart voor kinderen en het onderwijs.

Wij zijn in het bijzonder op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdag (om de week), en op donderdag en vrijdag. We gaan graag het gesprek aan!

Eisen

Functie-eisen
Zijn wij een match?
 • Je hebt je PABO-diploma op zak, net of al een tijdje;
 • Je bent per direct beschikbaar of op korte termijn;
 • Je geeft je leven vorm aan de hand van een christelijke indentiteit en draagt dit ook uit.
Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan hebben we wellicht een match! We hebben ook een mooi aanbod voor je. Onderstaand zie je wat wij je kunnen bieden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Dit is ons aanbod aan jou:
 • Een brutosalaris tussen de €2678,- (starter) en €4113,- (ervaren) op basis van een fulltime werkweek en ervaring;
 • Overige vergoedingen, pensioenregeling en een fietsplan;
 • Een uitdagende baan als groepsleerkracht;
 • Een gezonde werk/privé balans;
 • Een coach die samen met jou werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Wanneer je nieuw bent word je begeleid door een interne mentor;
 • Een platte organisatie, waarin jij hét verschil kunt maken en gehoord wordt. Daarnaast heb je leuke collega’s waarmee je altijd kunt sparren;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.
Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaand aanbod dan kun je altijd contact met ons opnemen.
 

Over Het Kompas

Naam school
Adres
Patrijzenstraat 53 , 2922GN Krimpen aan den IJssel
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Joar van den Dool
Omschrijving
Onze Stichting heeft 9 uiteenlopende scholen waarin ruim 2000 leerlingen les krijgen. Bij onze medewerkers staat talentontwikkeling hoog in het vaandel. Door een klein stafbureau gaat er veel geld naar de scholen.

Medewerkers kunnen gebruikmaken van een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering.
Vervanging van leerkrachten is goed geregeld door middel van clustervervangers die in dienst zijn van de organisatie.
Bijzonderheden
We verwachten van leerkrachten dat zij vanuit hun christelijke levensovertuiging de identiteit van de school kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie.

Alle medewerkers zijn ambassadeurs van de Stichting en zien het daarom als hun taak om kwalitatief onderwijs te laten plaatsvinden, waarin het evangelie van Jezus Christus de inspiratiebron is.

Medewerkers doen er alles aan om de scholen te laten ontwikkelen tot zelfstandige, verantwoordelijke en vernieuwende organisaties waarin de missie herkenbaar is.

Medewerkers gaan respectvol om met mensen en gedragen zich verantwoordelijk ten opzichte van de middelen die hen zijn toevertrouwd. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je interesse? Solliciteer direct!

Laten we samen de uitdaging aan gaan! We staan voor je klaar om een gesprek aan te gaan. Je kunt je sollicitatie mailen naar vacature@stichtingpcpo.nl of direct reageren via Meesterbaan.

Eerst meer informatie inwinnen? Dit kan bij Joar van den Dool (Interim recruiter) via 06 14 71 59 66, per mail op j.dool@stichtingpcpo.nl of bij Tanja Hartog (directeur) op 06 53 99 10 87. We zien je reactie graag tegemoet!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.