Vacature Onderwijsassistent - 21 uur in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent - 21 uur 
Datum online
2021-06-14 14-06-2021
Sluitingsdatum
21-6-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Wil jij graag met leerlingen werken binnen het Speciaal Onderwijs en de leerkracht ondersteunen? Dan ben jij de Onderwijsassistent die we graag verwelkomen op Mr. Schats Zuid in Rotterdam vanaf het nieuwe schooljaar 2021/2022!

Wat ga je doen
Om 08.00 tot 08.15 uur starten we eerst met een kop koffie en gezelligheid. Als Onderwijsassistent vervul je binnen de locatie een belangrijke ondersteunende rol. Je ondersteunt de leerkracht bij het geven van lessen en aanvullende activiteiten in de groep, bestaande uit maximaal 14 leerlingen. Het onderwijs sluit aan bij de onderwijsbehoeften van de leerlingen. Samen met de leerkracht kijk je hoe je dit het beste kunt doen. Je bent in staat een band op te bouwen met de kinderen en zorgt voor een goede sfeer in de klas. Daarnaast geef je ondersteuning en begeleiding op een wijze die past binnen de onderwijskundige visie van de school. Verder lever je een bijdrage aan een goed pedagogisch en veilig klimaat waarin de leerlingen tot ontwikkeling kunnen komen. Voor deze rol staan de dagen maandag , dinsdag en woensdag vast.

Op Mr. Schats Zuid, nabij de Kuip zitten 105 leerlingen in 8 klassen van maximaal 14 leerlingen en bij de BeO zijn 2 groepen kleuters van maximaal 12 leerlingen. Op Mr. Schats Zuid en op de BeO behandelgroepen staat een professioneel team die met passie werkt om leerlingen met een complexe problematiek (zeer ernstige gedragsmoeilijkheden) verder te kunnen brengen in hun ontwikkeling. Naast de problematieken als hechting, autisme etc. heeft de school te maken met de problematiek van een achterstandswijk.

Wat vragen wij van jou
 • Je bent in het bezit van het MBO diploma Onderwijsassistent niveau 4;
 • Je hebt affiniteit en relevante ervaring met kinderen met complexe gedragsproblematieken;
 • Als persoon ben je een doorzetter, proactief, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen;
 • Je kunt goed omgaan met conflicten en je probleemoplossend vermogen is sterk ontwikkeld. Ook heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je integer en communicatief vaardig;
 • Je bent op de hoogte van de problematieken die zich afspelen in een achterstandswijk.
Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat bieden wij jou
 • Een tijdelijk dienstverband voor 21uur per week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Gewenste startdatum is 1 augustus 2021;
 • Salaris conform CAO Primair Onderwijs, de functie is ingedeeld in schaal 4. Het salaris bedraagt minimaal € 1.715,- en maximaal € 2.434, - bruto per maand bij een fulltime (40 uur per week) dienstverband;
 • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 6,3%, fietsplan, gedeeltelijke teruggave vakbondscontributie, reiskostenvergoeding (vanaf 7 kilometer) en 428 verlofuren per jaar inclusief feestdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs.

Solliciteer en contact
Ben jij dé Onderwijsassistent die zich in dit profiel herkent en op de knop direct solliciteren wil drukken? Graag! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ans Wildeboer, schooldirecteur, via telefoonnummer: 088-9962860.

Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure bij gelijke geschiktheid. Voor iHUB is diversiteit en inclusiviteit binnen de organisatie waardevol. Sollicitanten die een afspiegeling zijn van onze eigen cliënten (culturele, etnische en seksuele diversiteit en/of ervaringsdeskundigheid met de problematiek en hulpverlening) zijn van harte welkom.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
5

Over Mr. Schats Zuid en BeO De Pauwen

Adres
Kastanjedaal 1 , 3075LT Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Contactpersoon
Recruitment iHUB
Omschrijving
Op onze locatie Mr. Schats Zuid, nabij de Kuip, onderwijst en begeleidt Horizon leerlingen van 4 - 13 jaar. Op de school zitten 114 leerlingen in 8 klassen van maximaal 14 kinderen. Er staat een ervaren team aan betrokken leerkrachten die de kinderen met problematieken als Autisme, ADHD en complexe diagnostiek en agressief gedrag onderwijst en pedagogisch begeleidt. Daarnaast heeft de school te maken met problemen van een achterstandswijk. Ook heeft de school een Behandel en Onderwijsgroep van 12 kleuters die vanaf schooljaar 2019-2020 gevestigd is op een locatie in de Beverwaard.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.