Vacature Leerkracht bovenbouw invalpool fulltime Almere in Almere

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht bovenbouw invalpool fulltime Almere 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
8-7-2021
Met ingang van
2021-06-08
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
40
Omschrijving

In samenwerking met diverse scholen in de omgeving van Almere hebben wij de handen ineen geslagen, om het lerarentekort in deze regio aan te pakken. Heeft een school in deze regio een vervangend leerkracht nodig? Dan staat DIT IS WIJS onder de snelknop! Hier komt jouw hulp als juf of meester om de hoek kijken.
Ben jij leerkracht en help jij graag de school en de leerlingen uit de brand? Als duizendpoot invallen op alle groepen? Ook dat is mogelijk!
Samen gaan wij in gesprek en ontdek ik jouw verhaal! Wat drijft je, wat zijn jouw wensen en waar liggen jouw kwaliteiten?
Door onze kennis en ervaring als meedenkend adviseurs voor onze scholen creƫren wij mogelijkheden waar jij misschien zelf nooit aan zou hebben gedacht, wij hebben elke dag veel verschillende aanvragen. Ben jij nieuwsgierig naar verschillende basisscholen in Almere? Laten we (digitaal) koffie drinken. Ik vertel je graag meer.

Eisen

Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma;
  • Jij hebt ervaring met de bovenbouw;
  • Jij bent nieuwsgierig en kunt snel schakelen;
  • Jij hebt de motivatie om met ons te werken aan onze missie: zorgen dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd!
  • Werken in Almere is voor jou geen probleem en jij bent fulltime beschikbaar;

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
3000
Arbeidsvoorwaarden

Jij zet je iedere dag voor de volle 100% in voor de kinderen, dus doen wij dat net zo goed voor jou. We bieden uiteraard een passend salaris, gebaseerd op jouw ervaring. Daarnaast mag jij ten alle tijden kosteloos onze uitdagende workshops en trainingen volgen, om jou volledig in je kracht te zetten. Reiskosten worden volledig vergoed, en uitzicht op een vast dienstverband vinden wij ook belangrijk. Je hebt een vast contactpersoon die jou te woord staat met al je vragen omtrent je werk, maar ook om gezellig een bak koffie mee te drinken.

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 1315KG Almere Flevoland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.