Vacature Docent muziek 1e graads in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent muziek 1e graads 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
25-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0
Aantal uren
25
Omschrijving
Ben jij de docent die de juiste snaar weet te raken bij onze leerlingen? Wil jij samen met je leerlingen mooie muziekprojecten opzetten? Zie jij jezelf werken in een te gek muziekpaviljoen?    En wil je daarnaast ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Wij zijn een gezellige, actieve school met Nederlandstalig en tweetalig onderwijs (tto) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?  Wij streven naar een goede samenhang tussen muzikale vorming en instrumentaal onderwijs.

Jouw uitdaging
Ben jij een enthousiaste, 1ste graads bevoegde docent muziek of in opleiding daarvoor? Dan hebben wij een baan voor je. Je geeft les aan onderbouw- en bovenbouw. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van muziek en weet ze op enthousiaste en creatieve wijze naar goede resultaten te brengen.

Jouw team
Je bent lid van de sectie muziek/kunst die uit drie docenten bestaat. Naast het werken met een methode, is de sectie in beweging met ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek waarbij ook ICT wordt ingezet.
 
Je wordt op Pieter Groen begeleid door één van je sectiegenoten en één van onze coaches. Zij maken je wegwijs in de school en in alle aspecten die daarbij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je in het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in je tweede jaar zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Jij bent
Studerende in het laatste jaar, beginnend docent of al in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid muziek. Ervaring in lesgeven in het TTO is een pré. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor, aan. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.  Verder zijn er ook nog:  
  • opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • opleidingsmogelijkheid tot docent TTO
  • salaris conform cao VO  
  • eindejaarsuitkering van 8%   
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.    

Over Pieter Groen

Naam school
Adres
Helmbergweg 10 , 2221SZ Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Onze school  
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden.  
De school telt 1500 leerlingen, heeft goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.    
  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?

Solliciteer direct maar reageer uiterlijk 25 juni 2021 

Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marion Prent, locatiedirecteur. Per mail bereikbaar op m.prent@andreascollege.nl
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Bosman, personeelszaken telefonisch bereikbaar via e-mail: p.bosman@andreascollege.nl     
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Bosman.
Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.  
 
Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum.   
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.