Vacature Docent Duits in Oss

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Duits 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
16-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4382
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 0,8
Omschrijving
Ben jij docent Duits en wil je lesgeven aan onderbouwleerlingen havo en vwo? Wil je aan de slag op een fijne school waar de leerling centraal staat en zichzelf mag zijn? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Duits aan onderbouwleerlingen havo en vwo.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het Duits.

Jouw werkplek
Het Hooghuis is een brede scholengroep in Oss en omgeving. Praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium zijn gehuisvest in 6 verschillende scholen met een grote onderlinge verbondenheid. Wij zien Het Hooghuis als inspiratiebron, een school die je leven kleurt. Gedreven om jongeren een voorsprong te geven in de wereld van morgen. Naast een diploma zijn daarom ook socialisatie en persoonsvorming belangrijk. We doen recht aan de verschillen tussen onze leerlingen en sluiten zoveel mogelijk aan bij hun leer- en ontwikkelvragen. Daarbij bouwen we op Verbinding, Vertrouwen, Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Verantwoording.

Samen met ongeveer 550 collega's biedt Het Hooghuis eigentijds en innovatief voortgezet onderwijs aan bijna 4.400 leerlingen. Meer dan ooit is dit een dynamisch proces, waarbij de behoeften van de leerling voor een belangrijk deel leidend zijn voor de manier waarop de docent coacht, motiveert en zijn lessen ontwerpt. Samen maken we onderwijs.
Op onze havo/vwo-locatie Titus Brandsmalyceum mag iedere leerling zichzelf zijn. Juist de verschillende inzichten en passies zijn de motor van onze school. Wij willen ontdekken wie onze leerlingen zijn en wat hen bezighoudt. Het TBL legt de nadruk op vaardigheden zoals samenwerken, oplossingen bedenken, je flexibel opstellen, omgaan met cultuur en culturen, leiderschap tonen en weerbaar zijn. We zijn trots op onze gymnasiumopleiding, de Masterclasses en het havo/vwo Expeditie-onderwijs, die eraan bijdragen dat onze jongeren een voorsprong hebben in de wereld van morgen. Een goede relatie met onze leerlingen is voorwaardelijk  voor het leveren van prestaties. Dat dat werkt, zie je aan de fijne sfeer én aan de vele leerlingen die met glans hun diploma halen. Op het Titus Brandsmalyceum leren we met én van elkaar.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,8 fte) tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: aanvang schooljaar 2021/2022. 
Bij deze interessante functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij de heer H. de Leeuw, stafmedewerker personeel, bereikbaar via telefoonnummer 0412 - 224 180.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk woensdag 16 juni a.s.

De gesprekken vinden plaats in de week van 28 juni 2021, conform de RIVM-richtlijnen.
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Het Hooghuis

Naam school
Adres
Nelson Mandelaboulevard 2 , 5342CZ Oss
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Meer informatie over Het Hooghuis in Oss vind je op: www.hethooghuis.nl.

Het Hooghuis is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.