Vacature Docent Frans, 1e graads in Deventer

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Frans, 1e graads 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
16-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4381
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,35 - 0,35
Omschrijving

Heb jij een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak Frans of studeer je hiervoor? Sta je in de startblokken voor een dynamische baan in bovenbouw havo en vwo op een sfeervolle en ambitieuze school? Werk je graag samen met enthousiaste leerlingen en deskundige collega's? Solliciteer direct!

Onze belofte aan leerlingen

Op Het Vlier leer je jezelf kennen. Wie je bent, wat je kunt, wat je vindt en wat je wilt. In een veilige en fijne omgeving ontdek je met vallen en opstaan wat jij belangrijk vindt. Je durft jezelf te laten zien en uitdagingen aan te gaan. Je bent nieuwsgierig naar anderen. Het zijn de verschillen die de wereld mooi maken en daar kun jij je steentje aan bijdragen.

De wereld biedt je heel veel kansen. Jij gaat je plek daarin ontdekken met een onderzoekende en kritische blik. Een spannende en leuke reis waarbij wij achter en naast je staan. Binnen en buiten Het Vlier willen we jouw nieuwsgierigheid naar de wereld aanwakkeren. Wat speelt er in de wereld? Welke technologische ontwikkelingen wil je niet missen? Welke invloed heeft onze geschiedenis op het dagelijks leven van nu? Wij willen jou zoveel mogelijk inspireren en leren. Wij begeleiden jou tijdens jouw ontdekkingsreis. Daarna maak je vol vertrouwen de volgende stap.

Jouw profiel

Wij zoeken een collega die bij wil dragen aan deze belofte. Een collega die de relatie met leerlingen belangrijk vindt en jongeren echt kan activeren. We waarderen het wanneer je ons kunt verrijken met nieuwe inzichten. Natuurlijk beschik je over voldoende vakkennis en over een eerstegraads bevoegdheid voor Frans. Je bent een goede pedagoog, verstaat de kunst om leerstof gevarieerd en gedifferentieerd over te brengen en bent ambitieus met je leerlingen. Je hebt een reflectieve instelling en kunt goed samenwerken binnen je vakgroep maar ook met andere collega's in de school.

Je weet de ICT-mogelijkheden goed te benutten en je wordt warm van het doorontwikkelen van het onderwijs op Het Vlier.

We willen graag dat onze leerlingen kennis en vaardigheden opdoen. We streven ernaar dat ze oog hebben voor de samenleving en respect ontwikkelen voor de ander. We zoeken iemand die zich wil verbinden aan deze doelen. Van ons krijg je de ruimte en het vertrouwen om het beste in jou en je leerlingen naar boven te halen.

Jouw werkplek

Het Vlier huisvest de bovenbouw van het havo en vwo. Er heerst een prima sfeer. We vinden open communicatie in alle geledingen echt belangrijk. De school kent een uitstekend en hoogopgeleid docentencorps: vrijwel iedereen is eerstegraads bevoegd. Het vakkenaanbod is groot. Leerlingen hebben wekelijks 7 keuze-uren, waarin ze kiezen waar ze aan willen werken. Ongeveer 90 docenten geven onderwijs aan ruim 1400 leerlingen in de leeftijd van 14 tot 19 jaar. Ons betrokken OOP vormt een belangrijke steun voor de docenten. De vakgroep bestaat uit 5 collega's.

Het Vlier is een leuke en mooie school met hoge ambities en goede resultaten. De collegialiteit en medewerkerstevredenheid zijn groot. Het ziekteverzuim en het verloop zijn laag. Leerlingen en docenten ervaren Het Vlier als een zeer veilige school.

Naast de reguliere lessen organiseert Het Vlier allerlei activiteiten op wetenschappelijk, cultureel en sportief gebied. Er is een mooi programma internationalisering dat bestaat uit reizen en uitwisselingen.

Het Vlier maakt deel uit van het Etty Hillesum Lyceum. Het EHL bestaat uit vijf relatief autonome scholen met een eigen docentencorps en een eigen schoolleiding.

Ons aanbod

Wij bieden een functie van ongeveer 0,35 fte. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 1 augustus 2021 tot 31 juli 2022 en deels ziektevervanging.

Bij deze uitdagende functie hoort een passende beloning in LC. Doorgroei naar of overname van een LD-functie behoort tot de mogelijkheden. Iedere nieuwe collega kan naar behoefte rekenen op steun van een vakcoach, een docentcoach en een teamleider.

Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege, een werkgever met prima secundaire arbeidsvoorzieningen, een aantrekkelijk loopbaanbeleid en een groot netwerk.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: mevr. G. ten Brinke
Functie: directeur Het Vlier
Telefoon: 0570 - 504 620 of 06 - 13 66 53 89

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 24 juni 2021.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk woensdag 16 juni a.s. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC of LD
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC of LD, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Adres
Laan van Borgele 60 , 7415DJ Deventer Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.