Vacature Docent Engels in Haren - Groningen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
30-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4376
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving

Ben jij een enthousiaste en ervaren tweedegraads docent Engels? Weet jij jouw passie voor taal op inspirerende wijze over te brengen op onze leerlingen?  En ben je per 1 augustus beschikbaar voor een baan bij het tweetalig onderwijs en de International School Groningen in Haren? Kom dan ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Engels aan leerlingen in de onderbouw van het Tweetalig Onderwijs (TTO) en aan leerlingen op de International School Groningen (ISG). Het gaat om 17 lessen in het TTO en om 7 lessen op de ISG.

Jongeren zien groeien door kennis te delen en daardoor bij te dragen aan hun ontwikkeling, zijn voor jou redenen waarom je ervoor hebt gekozen voor de klas te staan. Door jouw manier van lesgeven blijven de lessen voor alle leerlingen interessant en uitdagend.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid Engels. Voor jou is doeltaal voertaal. Je brengt je passie voor de leerstof over op de leerlingen en je bent didactisch en pedagogisch sterk. Tevens ben je uitstekend communicatief vaardig en denk je graag mee over de ontwikkeling van je vak.

Jouw werkplek

Het Maartenscollege is een IB-worldschool. We werken volgens het internationale Middle Years Programme van het IB. Werken in leergebieden, vakoverstijgend leren en criteria based assessment zijn hierin sleutelbegrippen.

Kijk voor meer informatie over onze school op www.maartenscollege.nl.

Ons aanbod

De omvang van de aanstelling bedraagt 0,8 - 1,0 fte, tijdelijk tot einde schooljaar 2021-2022. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Maartenscollege en de International School Groningen maken deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:

Contactpersoon: mevrouw L. Tillema 
Functie: teamleider tweetalig onderwijs H/V
Tel.nr: 050 - 537 52 00
Email: l.tillema@maartens.nl

Let op: sollicitaties die binnen komen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen. Solliciteren doe je via de solliciteer button!

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Maartenscollege

Naam school
Adres
Hemmenlaan 2 , 9751NS Haren - Groningen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Maartenscollege in Haren vind je op: maartenscollege.nl.

Het Maartenscollege is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.