Vacature Docent Duits (VMBO Putten) in Ermelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Duits (VMBO Putten) 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
22-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Sta jij iedere ochtend weer te trappelen om jouw leerlingen ein guten morgen te wensen? Dan moet jij snel verder lezen, want dan is deze vacature iets voor jou!

Voor het Christelijk College Groevenbeek zijn wij voor komend schooljaar op zoek naar een docent Duits voor 0,6fte. In deze functie ben je multi-inzetbaar: je staat uiteraard ‘’gewoon’’ voor de klas en je kunt ingezet worden om bijspijkerlessen te verzorgen aan groepjes leerlingen die een achterstand hebben opgelopen. De vacature betreft structurele uren: na afloop van komend schooljaar gaat één van onze docenten Duits met pensioen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
 • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Duits, ook als je nog studerend bent nodigen we jou van harte uit om te solliciteren. Je kunt ervan uitgaan dat je als onervaren docent uitgebreide begeleiding ontvangt.
 • Je bent in staat om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons onderwijs;
 • Je werkt graag samen in een team en bent sociaal en communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Een keuze voor Groevenbeek Putten betekent een keuze voor een goed georganiseerde kleine school, waarin we in een positief team 490 leerlingen verder helpen en waarbij ontwikkeling van het onderwijs en van de docenten een belangrijk speerpunt is. Leerlingen in basis, kader en theoretische leerweg leren op een zo praktisch als mogelijke manier. Leerlingen gebruiken een iPad en werken in Learnbeat. Ons doel is om alle medewerkers zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen en hen een prettige en goed gefaciliteerde werkomgeving te bieden. Als docent kom je te werken in een enthousiaste sectie. Wij vinden het belangrijk dat jij als nieuwe medewerker goed jou weg kan vinden binnen onze school. Daarom krijg je het eerste jaar een uitgebreid maatwerk coach traject met een vast aanspreekpunt, bij wie je terecht kan met de vragen die je hebt.
Hiernaast krijg jij:
 • De beschikking over alle middelen om jouw werk goed uit te voeren, waaronder een iPad en een laptop;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen van de Groevenbeek Academie;
 • Een benoeming in functieschaal LB, voor ervaren docenten is een indiensttreding in een hogere schaal bespreekbaar;
 • Een eindejaarsuitkering van 8%;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsplan en deels betaald ouderschapsverlof.

Over Chr. College Groevenbeek

Adres
Paul Krugerweg 44-50 , 3851ZJ Ermelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Anna van der Horst
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1450 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 130 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 550 leerlingen en 55 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.
 • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
 • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
 • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.
Bijzonderheden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meehelpen om de christelijke identiteit van de school gestalte te geven en dat zij zich gedragen overeenkomstig onze kernwaarden.
Wij zoeken medewerkers die bij voorkeur betrokken zijn bij een kerk of christelijke geloofsgemeenschap. Medewerkers dienen in elk geval een persoonlijke binding met het christelijk geloof te hebben. Voor nieuwe docenten is een voorwaarde, dat zij in oprechtheid en persoonlijke betrokkenheid een dagopening kunnen doen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een commissie bestaande uit de afdelingsdirecteur, een teamleider en een docent uit de vakgroep maakt de eerste selectie en voert de sollicitatiegesprekken. 
Zodra een kandidaat is benoemd krijgen alle overige kandidaten bericht, voor zover dat niet al eerder is gebeurd.  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.