Vacature Leekracht Onderbouw in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leekracht Onderbouw 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
8-7-2021
Met ingang van
augustus 2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
DE BREDE SELECTIE>>>Griffel is opgericht door 7 besturen voor openbaar basisonderwijs in Amsterdam. Wij zijn dus van en voor de scholen. Wil jij zelf je agenda beheren en doorgeven wanneer je beschikbaar bent om te werken, dan is dit echt iets voor jou. Je krijgt van ons direct een aanstelling bij één van de aangesloten 7 besturen en nemen jouw wensen en behoeften mee in het vinden van een passende opdracht.

Allereerst zorgen wij voor een uitgebreide kennismaking waarbij wij jouw wensen en behoeften in een nieuwe opdracht bespreken. Denk hierbij aan de ligging van de school, reistijd en werkdagen. Jij kan na de zomervakantie per direct voor minimaal 24 uur per week aan het werk, loopt de opdracht af, dan zorgt DE BREDE SELECTIE>>>Griffel ervoor dat jij aansluitend met een nieuwe opdracht kan starten!

Ben jij een startende leerkracht die graag ervaring wilt opdoen in het basisonderwijs? Of ben je een leerkracht met veel ervaring en wil je meer afwisseling of eigen invloed op je agenda? Reageer via de onderstaande knop en wij nemen contact met jou op!

Eisen

Functie-eisen
  • Enthousiasme
  • Een flexibele instelling
  • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week
  • Uiteraard een onderwijsbevoegdheid

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
  • Een tijdelijke aanstelling bij het bestuur voor de duur van de vervanging met kans op verlenging of een vaste aanstelling
  • Salaris conform CAO PO, op basis van je werkervaring
  • Opbouw pensioen bij het ABP-pensioenfonds
  • Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door rond te kijken op onze 110 aangesloten scholen

Over DE BREDE SELECTIE

Naam school
Adres
Baarsjesweg 224 , 1058AA Amsterdam Noord-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Carola Vermaat
Omschrijving
DE BREDE SELECTIE is een samenwerkingsinitiatief van zeven schoolbesturen en verzorgt oplossingen voor alle korte en langdurende vervangingen voor alle 110 openbare scholen  voor primair onderwijs in Amsterdam. De samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOadA, STAIJ, Zonova, Innoord, STWT en Orion 

DE BREDE SELECTIE zoekt voor korte en langdurende vervangingen op 110 gevarieerde openbare scholen in Amsterdam breed inzetbare, enthousiaste leerkrachten voor basis- en speciaal (basis)onderwijs.

 
Bijzonderheden
DE BREDE SELECTIE werkt alleen met bevoegde leerkrachten. 4e jaars PABO-studenten worden wel uitgenodigd om alvast te solliciteren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.