Vacature Instructeur Groen in Doetinchem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Instructeur Groen 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
15-6-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-1,0
Omschrijving
Omvang
Voor onze vmbo locatie in Doetinchem zijn wij per 1 augustus 2021 op zoek naar meerdere praktijk-instructeurs voor tijdens de groene praktijklessen. Het gaat om een functie van 0,6-1,0 fte met een jaarcontract en uitzicht op een vast dienstverband.

Wat ga je doen
Als instructeur vmbo ondersteun je de docenten van team Groen bij de voorbereiding en uitvoering van de groene praktijklessen. Je begeleidt leerlingen, ondersteunt tijdens lessen, en vangt bij afwezigheid van de docent de groep op en zet de les voort (onder supervisie van een collega). Je werk is heel divers. Zo ondersteun je de docenten niet alleen in de klas of in de open werkruimtes, maar ook bijvoorbeeld in onze keuken, de kas, het dierenverblijf, tijdens technieklessen en in de (moes)tuinen. Daarnaast help je mee met buitenschoolse activiteiten zoals excursies, introductieweken, werkweken en sportdagen. Naast jouw functie als instructeur daagt Zone.college je uit om met jouw pedagogische en vakspecialistische kennis mee te denken met team Groen in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs dat wij uitvoeren volgens vmbo profiel Groen. Dat doe je bijvoorbeeld door deel te nemen aan werkgroepen, nieuwe lesmethodieken en begeleidingsvormen te ontwikkelen en nieuwe leermiddelen te introduceren.
Samen met jouw collega's vorm je een team van enthousiaste medewerkers, waar samenhorigheid, diversiteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. 

Eisen

Functie-eisen
Je profiel
  • Je bent in het bezit van een afgeronde diploma Onderwijsassistent (MBO niveau 4), pabo of vergelijkbaar diploma;
  • Je hebt aantoonbare kennis van en affiniteit met het werken in het groene onderwijs;
  • Je hebt affiniteit met het werken met vmbo- leerlingen;
  • Je beschikt over organisatietalent, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat benodigde middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, overlegt makkelijk met collega’s, maar ook bijvoorbeeld met ouders;
  • Technische vaardigheden zijn gewenst;
  • Je hebt een flexibele houding, je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en niet altijd voorspelbaar, maar voor jou is dit geen probleem;
  • Je bent in staat te denken in creatieve oplossingen en kan goed omgaan met digitale didactiek.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij willen graag dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven iedereen de ruimte om kennis te maken met je collega’s en de organisatie middels introductieprogramma’s. Tevens vinden wij het van groot belang dat je als instructeur veel vrijheid hebt om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je verder ontwikkelen met betrekking tot vraagstukken in relatie tot je functie. Wij zien het unieke in elke medewerker en zetten je graag in op je talenten!

Salaris is conform cao mbo en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.
 

Over Zone.college

Naam school
Adres
Gildenbroederslaan 3 , 7005BM Doetinchem Gelderland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? mail dan met Ferdy Wissing (teamleider) op fwissing@zone.college.  Hij vertelt je graag meer over deze functie! 

Wil je reageren? Stuur je cv en motivatie uiterlijk 15 juni door op de button “Solliciteren” te klikken. We zien ernaar uit kennis met je te maken en plannen de gesprekken z.s.m. in.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Maaike Jansen (Recruiter) op telefoonnummer 088-2620999 (optie 2), zij is op maandag tot en met woensdag aanwezig.

Deze vacature is zowel intern als extern geplaatst.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.