Vacature Docent mens en techniek in Oldenzaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent mens en techniek 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
24-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4378
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 - 0,8
Omschrijving

Ben jij een enthousiaste docent natuur- en scheikunde of techniek? Ben jij naast docent ook een goede coach voor leerlingen? En wil jij tijdelijk aan de slag bij het Twents Carmel College in Oldenzaal? Dan maken we graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen mens en techniek aan leerlingen in de onderbouw van het vmbo en havo/vwo. Je komt te werken in een enthousiast en ervaren team, bestaande uit docenten en onderwijsassistenten.

Op de locatie zijn diverse onderwijskundige ontwikkelingen in gang gezet. Kenmerken van het team zijn collegialiteit, enthousiasme, samenwerking en een positieve sfeer. Samen met jouw collega's uit de sectie werk je aan een uitdagend onderwijsaanbod, waarmee het lukt om de leerlingen uit te dagen het beste uit zichzelf te halen.

Jouw profiel

Je investeert in je relatie met de leerlingen, je bent bekend met het gedachtengoed van de '6-rollen van de docent' en past deze rollen adequaat toe in je lessen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen om de leerlingen op maat te bedienen en het beste uit de leerlingen te halen. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten kan je leerlingen motiveren en coachen op eigenaarschap. Door je affiniteit met de onderbouw vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep. Net als je collega's pak je graag dingen op en ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerling. Je staat open voor contact met ouders en collega's.

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor natuur-/scheikunde of techniek. Met jouw motiverend vermogen en liefde voor het vak is het voor jou heel normaal leerlingen wegwijs te maken in het vak mens en techniek. Je vindt het leuk om samen te werken met je collega's. Van jou verwachten we daarom dat je goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback.

Jouw werkplek

Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo, havo en vwo (atheneum en gymnasium).

Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

De locaties vervullen met een brede onderbouw en brede onderwijsaanbod een streekfunctie. Op onze leerlingen zijn we trots en met onze klassen kan je als docent heerlijk werken! Het lesaanbod varieert van vmbo tot en met havo/vwo. Nieuwe collega's worden ingewerkt door een vakcoach en krijgen intensieve begeleiding op didactisch gebied. Afhankelijk van je beschikbaarheid en inzetbaarheid kom je op één of twee locaties te werken.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke, parttime functie van 0,4 – 0,8 fte, tot einde van het schooljaar.

Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO-VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:

Contactpersoon: Susan Meulenbroek
Functie: Adjunct-directeur
Telefoon: 0541 – 572780 / 06 – 51 53 76 01

Reageren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Twents Carmel College

Naam school
Adres
Lyceumstraat 36 , 7572CR Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.