Vacature Docent beeldende vorming in Oldenzaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent beeldende vorming 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
16-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4342
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving

Ben jij docent beeldende vorming en op zoek naar een leuke baan? Wil je aan de slag bij Twents Carmel College in Oldenzaal? Pak dan deze kans op De Thij! Lees snel de rest van deze vacature.

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen beeldende vorming aan onderbouwleerlingen (klas 1 en 2) van het vmbo, havo en vwo. 

Je werkt intensief samen met je collega's uit de sectie aan onderwijsontwikkeling en kwaliteitsverbetering, waarin centraal staat: het bieden van maatwerk aan de leerling en de doorlopende ontwikkel-/leerlijn van het vak beeldende vorming.

Jouw profiel

Je beschikt minimaal over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak beeldende vorming.
Je investeert in je relatie met de leerlingen, je bent bekend met het gedachtengoed van de '6 rollen van de docent' en past deze rollen adequaat toe in je lessen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen waarbij je de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van leerlingen stimuleert. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep en ben je in staat onderwijs op maat te geven door middel van differentiatie. Net als je collega's ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerling en sta je open voor contact met ouders en je collega's. Van jou verwachten we dat je goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback.

Jouw werkplek

Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo, havo en vwo (atheneum en gymnasium). 
Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

Locatie De Thij en locatie Lyceumstraat vervullen met hun brede onderwijsaanbod een streekfunctie. Het lesaanbod varieert van vmbo tot en met havo/vwo/vwo-extra. Met ingang van schooljaar 2021-2022 zullen- in het kader van de krimp- leerlingstromen samengevoegd worden. Dat betekent dat alle leerlingen uit klas 3 en hoger onderwijs gaan volgen op de nieuwe bovenbouwlocatie Lyceumstraat en alle leerlingen van leerjaar 1 en 2 onderwijs gaan krijgen op de nieuwe onderbouwlocatie De Thij. De vacature is volledig gericht op lessen in het tweede graads gebied, waardoor het pendelen tussen de locaties De Thij en Lyceumstraat tot de mogelijkheid kan behoren.

Nieuwe collega's worden ingewerkt door een vakcoach en krijgen intensieve begeleiding op didactisch gebied. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en waar wenselijk, dan wel mogelijk, gefaciliteerd.

Ons aanbod

Het betreft een parttime/fulltime functie van 0,8 – 1,0 fte, tijdelijk tot einde schooljaar 2021 – 2022. Ingangsdatum 1 augustus 2021.

Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij: 

Contactpersoon: Dhr. Bart ter Horst
Functie: Adjunct-directeur 
Telefoon:  0541 – 57 27 80

Reageren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. 

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Twents Carmel College

Naam school
Adres
Lyceumstraat 36 , 7572CR Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.