Vacature Docent Nederlands, eerstegraads in Hengelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, eerstegraads 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
25-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4343
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 1,0
Omschrijving

Ben jij een enthousiaste eerstegraads docent Nederlands? Vind je het leuk om onderwijs te ontwikkelen en werk je graag samen? Daag jij leerlingen uit zichzelf te overtreffen en ben je per augustus 2021 beschikbaar voor een tijdelijke baan op Het Twickel College in Hengelo? Reageer dan direct!

Jouw werkzaamheden

Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in met name de bovenbouw van havo en atheneum.
Je coacht de leerlingen, geeft ze ruimte en vertrouwen en een zetje in de goede richting als dat nodig is. Zo zorg je dat ze zich verder ontwikkelen en dat geeft jou energie want het is fantastisch om leerlingen te zien groeien. 

Jouw profiel

Je beschikt over een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands. Je bent gemotiveerd en door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak Nederlands.
Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je bent bewezen collegiaal, professioneel en je bouwt mee aan de school. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken. 

Jouw werkplek

Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, VMBO CT Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen op 6 locaties. 

Het Twickel College Hengelo biedt onderwijs aan op havo, atheneum en atheneum plus niveau. Het Twickel College Hengelo leeft en leert vanaf januari 2017 in een prachtig nieuw onderwijsgebouw met topfaciliteiten. We bieden kwaliteit met eigentijdse onderwijsvormen, een optimale ontplooiing van alle leerlingen en een persoonlijke benadering. Op het Twickel College heerst een creatief klimaat waarin iedereen zich mag onderscheiden. Je maakt deel uit van een enthousiaste en ambitieuze sectie waarin je ruimte krijgt om goed ingewerkt te raken.

Ons aanbod

Het betreft een parttime/fulltime dienstverband van 0,5 – 1,0 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 augustus 2021. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal LC). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering. 

Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Dhr. R. Schulten
Functie: Teamleider
Telefoon: 074 - 2 555 333

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC, maximaal 5.012,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Adres
Grundellaan 36 , 7552ED Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.