Vacature Docent Nederlands in Enschede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
30-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4341
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 - 0,9
Omschrijving

Ben jij een ervaren, tweedegraads docent Nederlands en per augustus beschikbaar voor een parttime baan op onze school in Enschede? Wil je aan de slag in de bovenbouw vmbo B/K op het Bonhoeffer College in Enschede? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in de bovenbouw vmbo B/K. 

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands.

Je hebt affiniteit met onze doelgroep (vmbo) en vindt het een uitdaging om met deze leerlingen te werken. De Wethouder Beversstraat daagt jongeren uit in haar "DOEN" onderwijs, maar de leerlingen, de docenten ook! Daarom is het zeer belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden. Je vindt het leuk om lesmateriaal te ontwikkelen en door te ontwikkelen.
Je bent flexibel, geduldig en in staat om leerlingen positief te benaderen. Je bent resultaatgericht en hebt gevoel voor humor. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak Nederlands. 

Je hebt affiniteit met jongeren en vindt het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het tempo en het niveau van de leerlingen. Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er bovendien een prettige leer- en werksfeer. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamplayer.

Jouw werkplek

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren. 

Op de Wethouder Beversstraat wordt vmbo B/K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn, M&T, MVI, HBR en Economie.

Ons aanbod

Het betreft een parttime functie (0,7 - 0,9 fte), tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 augustus 2021. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:  
Contactpersoon: Dhr. S. Steunenberg
Functie: Afdelingsleider bovenbouw
Telefoon: 053 - 750 47 00

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Bonhoeffer College

Naam school
Adres
Vlierstraat 77 , 7544GG Enschede Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.