Vacature Onderwijsassistent regio Den Haag in 's-Gravenhage

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent regio Den Haag 
Datum online
2021-06-08 08-06-2021
Sluitingsdatum
8-7-2021
Met ingang van
2021-06-08
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
40
Omschrijving

Hoi, mijn naam is Giovanni en ik ben Recruiter bij DIT IS WIJS. Nadat ik zelf in het onderwijs heb gewerkt wilde ik een andere kant van het onderwijs zien en ben ik mijn kwaliteiten en kennis van het onderwijs op een andere manier aan het inzetten.
Ik ben altijd opzoek naar een leerkracht die leeft voor het onderwijs in regio Den haag. Ben jij aan het nadenken voor een volgende stap? Wil je zo snel mogelijk fulltime aan de slag. Dan ben ik opzoek naar jou!
Heb jij de interesse om aan de slag te gaan in het onderwijs en kan jij zelfstandig voor de klas staan? Dan gaan wij graag met jou in gesprek onder het genot van een kop koffie. Wij zijn voor meerdere scholen in Den Haag op zoek naar enthousiaste onderwijsassistenten en helpen jou graag met het vinden van de ideale school. Dit is mogelijk voor een langdurige opdracht, maar bij ons heb je ook de kans om een kijkje te nemen binnen diverse scholen door losse dagen in te vallen.

Wij horen graag jouw wensen en behoeften betreft een baan binnen het onderwijs. Gaat jouw voorkeur uit naar de onderbouw, middenbouw of geef je liever les aan de pre-pubers van de bovenbouw? Bij ons is alles bespreekbaar.

Eisen

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een onderwijsassistent diploma MBO niveau 4;
Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan en kan zelfstandig voor de klas staan;
Je bent fulltime beschikbaar;
Je bent gemotiveerd en enthousiast;
Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
2000
Arbeidsvoorwaarden

De zon komt natuurlijk niet voor niks op. Dat is ook de rede dat wij jou natuurlijk ook wat leuks willen bieden. Naast dat wij jou een leuk salaris willen geven zijn er ook nog andere leuke voordelen als je bij ons komt werken!
Een salaris conform cao po;
Leuke collega’s waar je altijd mee kunt sparren;
Kosteloos deelnemen aan onze uitdagende workshops;
Coaching voor als je nog ergens hulp bij nodig hebt;
Reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 2512RA 's-Gravenhage
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.