Vacature SOND004 Docent aardrijkskunde in Veldhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
SOND004 Docent aardrijkskunde 
Datum online
2021-06-07 07-06-2021
Sluitingsdatum
20-6-2021
Met ingang van
07-06-2021
FTE
0,6
Omschrijving
Over het Sondervick College
Het Sondervick College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. Onze school heeft als doel alle leerlingen van 12 tot en met 18 jaar, ongeacht hun talenten en sociale achtergrond, met goed onderwijs en zorgzame begeleiding voor te bereiden op het vervolgonderwijs en een plaats in de maatschappij. Het Sondervick College wil de beste school zijn voor leerlingen uit Veldhoven en omgeving.

Met ingang van het schooljaar 21-22 hebben we op het Sondervick College een functie beschikbaar voor een:
Docent Aardrijkskunde 0,6 fte

Wij zoeken
Een docent die hart heeft voor het overdragen van kennis en vaardigheden die betrekking hebben op het vak aardrijkskunde en daarbij aansluiting zoekt bij de bijzondere Brainport regio waarin onze school gelegen is. Onze school combineert de gemoedelijkheid van een streekschool met de voorzieningen van een stadsschool waarbij we leerlingen laten oriënteren op de wereld om hen heen.
Een docent die samen met de collega’s van de sectie zorg draagt voor innovatief, digitaal onderwijs en eigen lesmateriaal ontwikkelt dat aansluit bij de actualiteit en belevingswereld van de leerling. Een collega die flexibel en creatief omgaat met ons moderne aardrijkskunde onderbouwprogramma dat bestaat uit thema’s en projecten.
Een docent met een brede pedagogische basis, gericht op de begeleiding van leerlingen in de onderbouw van mavo, havo én vwo en daarbij flexibel kan werken om het beste in de leerling naar boven te halen.
Een docent met een relevante 2e graads bevoegdheid en aantoonbare ict-vaardigheden.

Wij bieden
• Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer met persoonlijke ontplooiingskansen;
• Creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
• Functie: docent LB. Salariëring volgens de CAO OMO;
• Startdatum: 6 september;
• Soort contract: regulier
Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Perre van Beek, pbeek@sondervick.nl. Voor vragen voor de procedure kun je terecht bij de afdeling personeelszaken via iverheijden@sondervick.nl.

Solliciteren
Richt je sollicitatiebrief met CV uiterlijk tot 21 juni 2021 tot mevrouw M. van Roosmalen, rector. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van www.omo.nl. Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen. Let op: alle correspondentie omtrent je sollicitatie, tref je aan in het persoonlijke account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Over Sondervick College

Naam school
Adres
Knegselseweg 30 , 5504NC Veldhoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Sondervick College organiseert het onderwijs in kleinschalige eenheden binnen de Campus. Leerlingen hebben te maken met een vaste groep docenten en ondersteunend personeel. Dat principe wordt komend schooljaar verder versterkt door de afdelingsteams nog meer ruimte te geven eigen keuzes te maken, gericht op hun leerlingen. Bij buitenschoolse activiteiten, in de onderwijsorganisatie en in de begeleiding gaan we nog beter aansluiten bij talenten van de leerlingen. We maken ons sterk om, nog meer dan de afgelopen jaren, voor alle leerlingen een eigen “thuisgebouw” te geven.
Bijzonderheden
Het Sondervick College behoort tot de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), een schoolbestuur van meerdere middelbare scholen in Noord-Brabant

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.