Vacature Directiesecretaresse Bestuurssecretariaat in Nederland

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Directiesecretaresse Bestuurssecretariaat 
Datum online
2021-06-07 07-06-2021
Sluitingsdatum
22-6-2021
Met ingang van
01-09-2021
Referentienummer
4357
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving

Ben jij een enthousiaste en doortastende persoonlijkheid met een dienstverlenende instelling en strategisch inzicht? Zoek je een afwisselende baan bij een complexe onderwijsorganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als directiesecretaresse kom je terecht in een bestuurlijke omgeving en ben je strategisch sparringpartner voor de bestuursorganisatie. Je biedt ondersteuning aan met name het College van Bestuur en Managementteam, maar ook aan de Raad van Toezicht, Convent van Schoolleiders en de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad.  

Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en rollen binnen een bestuurlijk proces en ondersteunt bij de ontwikkeling van beleid- en besluitvorming, wat terug te zien is in de inhoudelijke voorbereiding van de diverse bestuurlijke vergaderingen. 
Je verzamelt en ordent informatie ten behoeve van (deel-)rapporten en concepten en overlegt daarover met collega's. In en na afstemming met de coördinator is werkcontact met bestuurders en schoolleiders onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Op deze manier ondersteun je de bestuursorganisatie, vanuit een inhoudelijk kritische en tegelijkertijd ook een dienstverlenende instelling. Je draagt bij aan (advisering over) de procesgang van besluitvorming, bewaakt in afstemming met de coördinator de voortgang en acties en draagt in dat verband ook zorg voor terugkoppeling.

Je ondersteunt het College van Bestuur en het Managementteam van het bestuursbureau door agenda's te beheren, correspondentie te verzorgen en contacten met derden te onderhouden. Je treedt op als eerste aanspreekpunt en vraagbaak en zorgt voor verbinding waar nodig. 
Kortom: jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt en bent hierbij hun steun en toeverlaat.

Goed gastheerschap heeft voor jou geen geheimen. Je organiseert verschillende Carmelevents, in- en externe bezoeken en vergaderingen en weet daarbij inhoud, vorm en sfeer op elkaar af te stemmen.

Heb jij het in je?

Je bent een ervaren directiesecretaresse, die zelf gemakkelijk de weg weet te vinden in een nieuwe werkomgeving. 
Goede plannings- en organisatievaardigheden, organisatiesensitiviteit en samenwerken zijn belangrijke competenties, die je meebrengt.
Je speelt snel in op ontwikkelingen binnen én buiten de organisatie, kan overtuigen en stelt prioriteiten. Je bent goed op de hoogte van de laatste online en technische ontwikkelingen, zoals vergadertools en relevante ICT applicaties en past deze ook toe. Je hebt oog voor innovaties op jouw vakgebied, springt hier te allen tijde op in en deelt deze ook graag met je collega's.

Je bent open en toegankelijk, schakelt makkelijk tussen de verschillende functionarissen en afdelingen en houdt van het politiek-bestuurlijke krachtenveld. Tegelijkertijd weet je grenzen te bewaken en prioriteiten te stellen, als het gaat om de werkzaamheden, zodat we als team de kwaliteit waar we voor staan, kunnen blijven bieden.

Als nieuwe collega ben je een waardevolle toevoeging aan het team met jouw persoonlijkheid, vakkennis en ervaring. Je werkt samen in een professioneel team en je voelt je bij hen en de organisatie betrokken. Je werkt zorgvuldig en bent flexibel inzetbaar.

Tot slot heb je ruime ervaring (5 – 10 jaar) als directiesecretaresse, aangevuld met een secretaresseopleiding op hbo-niveau. Ervaring in het onderwijs of dienstverlenende (publieke) instelling is een pre.

Jouw team 

Je komt te werken op de stafafdeling Bestuurssecretariaat, bestaande uit Bestuursgriffie , Bureausecretariaat en Receptie.
Als directiesecretaresse bestuursgriffie maak je onderdeel uit van een team van zeven fijne collega's, waar de sfeer, naast professioneel, collegiaal en gezellig is. Als collega's zijn we betrokken bij elkaar. We spreken elkaar ook over andere zaken dan alleen het werk.
Er is ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en afstemming over werkzaamheden, wensen en ambitie.

Stichting Carmelcollege  

Tot Stichting Carmelcollege behoren 12 instellingen voor voortgezet onderwijs met in totaal bijna 50 schoollocaties, circa 4.100 medewerkers en 34.000 leerlingen. Het bestuursbureau in Hengelo is het centrale dienstverlenende orgaan van Stichting Carmelcollege. 
 
Op het bestuursbureau werken circa 100 medewerkers. Deze medewerkers hebben specialistische kennis op velerlei gebied in huis, zodat ze het bestuur, de schoolleidingen én individuele medewerkers optimaal kunnen ondersteunen en adviseren.  
Naast de stafafdeling Bestuurssecretariaat zijn op het bestuursbureau ook de teams Advies & Support, Formatie & Financiën, Huisvesting & Facilities, ICT en de stafafdeling Communicatie gehuisvest. 
 
Normaliter werken we in een historisch pand, dat van binnen is verbouwd tot een moderne, eigentijdse kantooromgeving. Momenteel werken we echter, in verband met het coronavirus, online en vanuit huis. 
De cultuur op het bestuursbureau is informeel en we hechten veel waarde aan betrokkenheid, betrouwbaarheid, respect en zorg voor elkaar.

Ons aanbod

Het betreft een parttime/fulltime baan (0,8 – 1,0 fte), in eerste instantie tijdelijk voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 september 2021. 

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 3.068 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 7). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, ruim aantal vakantiedagen (circa 53 dagen bij een fulltime dienstverband), reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het bestuursbureau maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Claudia van Zoest – Huisman, stafcoördinator bestuurssecretariaat beantwoordt ze graag. Bel hiervoor naar ons algemene nummer 074 - 245 55 55, of stuur een e-mail naar c.vanzoest@carmel.nl.

Sollicitaties die via e-mail worden ingezonden, kunnen wij niet in behandeling nemen. Solliciteren doe je via de sollicitatiebutton. 

Meer info over Stichting Carmelcollege vind je op www.carmel.nl.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geplaatst.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 7
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 3.068,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 7).

Over Stichting Carmelcollege

Adres
Drienerparkweg 16 , 7550AW Nederland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Stichting Carmelcollege is een sterke werkgever in het voortgezet onderwijs. Iedere dag nemen ruim 34.000 leerlingen deel aan het onderwijs op onze bijna 50 schoollocaties. Circa 4.100 medewerkers werken dag in dag uit intensief samen om met elkaar en met onze leerlingen het best denkbare onderwijs te realiseren. Wij zien het als onze opdracht om onze leerlingen maximaal voor te bereiden op hun toekomstige plek in de samenleving. Het gaat dan om ‘heel de mens: hoofd, hart en handen’, want kennis is maar de helft. Het gaat om een brede persoonlijke ontwikkeling van elke leerling, om kwalificatie én om socialisatie. 
Volgens Carmeltraditie kiest iedere school voor een vertaling en invulling die het beste past bij hun eigen omgeving, kleur en situatie.

Werken bij Carmel betekent: ruim baan voor professionaliteit. Onze medewerkers zijn krachtige professionals, die we via ons loopbaanbeleid op alle niveaus faciliteren en uitdagen tot persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en loopbaanperspectief. Jouw aanstelling bij Carmel maakt doorstroming mogelijk naar een andere baan binnen Carmel. Bijvoorbeeld als je toe bent aan een nieuwe werkomgeving, of je wilt je carrière op een andere manier een boost geven.
Meer informatie over werken bij Carmel vind je ook op www.carmel.nl/kracht.

Maak kennis met onze scholen:
• Carmelcollege Gouda
• Carmelcollege Emmen
• Het Hooghuis, Oss/Heesch
• Etty Hillesum Lyceum, Deventer
• Carmel College Salland, Raalte
• Maartenscollege, Haren
• Augustinianum, Eindhoven
• Marianum, Groenlo/Lichtenvoorde
• Pius X College, Almelo/Rijssen
• Canisius, Almelo/Tubbergen
• Scholengroep Carmel Hengelo Borne/Delden/Hengelo
• Twents Carmel College, Oldenzaal/Losser/Denekamp
• Bonhoeffer College, Enschede

Kom meer over ons te weten door ons te volgen op social media:
LinkedIn Bedrijfspagina Carmel  
 Facebook Bedrijfspagina Carmel
Twitter (algemeen) StgCarmel
Twitter (vacatures) Carmelvacatures


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.