Vacature Docent beeldende en kunstzinnige vorming in Almelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent beeldende en kunstzinnige vorming 
Datum online
2021-06-07 07-06-2021
Sluitingsdatum
25-6-2021
Met ingang van
23-08-2021
Referentienummer
4375
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 - 0,8
Omschrijving

Ben jij een ervaren docent met een tweedegraads bevoegdheid voor het vak beeldende en kunstzinnige vorming of ben je studerend hiervoor? Beleef je veel plezier aan de omgang met leerlingen en zie jij deze leuke baan in Almelo wel zitten? Wil jij met jouw artisticiteit leerlingen inspireren hun creativiteit te ontwikkelen en hen in contact brengen met kunst en cultuur? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Als docent beeldende en kunstzinnige vorming ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan leerlingen in het vmbo/mavo.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak beeldende en kunstzinnige vorming of studerend hiervoor.

Jouw werkplek

Je werkt in een enthousiast team, dat hard werkt aan de onderwijskwaliteit en affiniteit heeft met de doelgroep. Het team is constant op zoek naar verbeteringen en stelt daarbij de leerling centraal. Dit team staat bovendien open voor veranderingen en onderwijsvernieuwingen. Het team werkt met behulp van ICT-rijk onderwijs aan gepersonaliseerd leren.
 
Het Pius X College is een instelling met veel dynamiek en mogelijkheden voor zowel de leerlingen als voor het personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer. Onze slogan is "Het gaat om jou!" Met plezier naar school gaan zorgt ervoor dat er ruimte is om te leren. Het welbevinden van elke leerling staat daarom bij ons hoog in het vaandel. Op locatie  Van Renneslaan verzorgen we onderwijs aan vmbo- / mavoleerlingen.

Ons aanbod

Het betreft een functie van 0,7 -  0,8 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige baan (LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Neem uitsluitend voor meer informatie contact op met:
Contactpersoon:  Pieter van Schilt
Functie: Directeur locaties Van Renneslaan en Rijssen
Telefoon: 0546 - 86 00 66 / 06 - 10 82 96 36
E-mail: p.vanschilt@piusx.nl

Let op: Sollicitaties die op dit mailadres binnenkomen, worden niet meegenomen in de procedure. Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton op de website.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Over Pius X College

Naam school
Adres
C├ęsar Franckstraat 4 , 7604JG Almelo Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Pius X College vind je op: piusx.nl.

Pius X College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.