Vacature Docent Nederlands in Oss

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2021-06-07 07-06-2021
Sluitingsdatum
30-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4374
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 1,0
Omschrijving

Ben jij docent Nederlands en wil je lesgeven aan onder- en bovenbouwleerlingen van vmbo basis/kader en ISK? Wil je aan de slag op een sfeervolle school met BYOD in Oss? Ben je beschikbaar per 1 augustus 2021? Solliciteer dan vandaag nog!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Nederlands en/of ondersteuningslessen Nederlands aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van het vmbo basis/kader/ISK. De komende tijd ga je samen met de vakgroep aan de slag om de ondersteuningslessen vorm te geven.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands.

Jouw werkplek

Het Hooghuis is een voortgezet onderwijsschool met ongeveer 4.500 leerlingen en maakt onderdeel uit van Stichting Carmelcollege. De uitgangspunten van onze stichting 'heel de mens, ieder mens en alle mensen' en 'leren van en met elkaar' zijn belangrijke pijlers van waaruit wij handelen.

Onze zes scholen verzorgen onderwijs dat varieert van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Samen met circa 500 collega's staan we elke dag klaar voor onze leerlingen met de ambitie hen een voorsprong te geven in de wereld van morgen.

Op locatie Oss-ZuidWest werken we aan 'eigentijds leren'. Leerlingen worden meer zelf verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leerproces. Voor docenten betekent dit een verandering van hun rol: van docent naar coach. Instructeurs werken onder verantwoordelijkheid van een docent. Zowel leerlingen als docenten en ondersteunend personeel worden bij ons in de gelegenheid gesteld te ontdekken wie ze zijn en hoe ze hun dromen waar kunnen maken.

We hechten er daarbij aan om niet alleen toe te werken naar een diploma, maar ook aandacht te geven aan de persoonlijke ontwikkeling. We willen weten wie onze leerlingen zijn en zetten ons ervoor in om vanuit de relatie het leerproces van elke leerling te stimuleren. Het werk van onze collega's is daarbij essentieel. Zij coachen, motiveren en maken ons onderwijs. Het fundament van ons onderwijs is gebaseerd op de vijf V's: Verbinding –Vertrouwen –Vrijheid –Verantwoordelijkheid –Verantwoording.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke baan op projectbasis van 0,6 - 1,0 fte, voor de duur van een schooljaar. Gewenste startdatum: 1 augustus 2021. 

Bij deze interessante functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functies is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Geert Duijs
Telefoonnummer: 0412 - 224 160
E-mail: g.duijs@hethooghuis.nl

Reageren

Wij ontvangen je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Het Hooghuis

Naam school
Adres
Nelson Mandelaboulevard 2 , 5342CZ Oss
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Meer informatie over Het Hooghuis in Oss vind je op: www.hethooghuis.nl.

Het Hooghuis is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.