Vacature Docent economie in Emmen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent economie 
Datum online
2021-06-07 07-06-2021
Sluitingsdatum
25-6-2021
Met ingang van
23-08-2021
Referentienummer
4372
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 0,5
Omschrijving

Ben je een enthousiaste, tweedegraads docent economie en wil je aan de slag in Emmen? Wil je lesgeven aan leerlingen van onze diverse afdelingen? Kom dan ons team versterken en reageer direct op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen economie aan leerlingen in vmbo/mavo en onderbouw havo/atheneum.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak economie. Je bent beschikbaar vanaf 23 augustus a.s. Een starter is ook van harte welkom om te solliciteren.

Jouw werkplek

Het Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (TTO) voor havo- en vwo-leerlingen, faciliteiten voor topsportleerlingen (TTS) en sportklassen voor leerlingen van het eerste, tweede en derde leerjaar. Dit schooljaar hebben wij ruim 1.300 leerlingen (verdeeld over twee gebouwen) en circa 150 mensen in dienst. Differentiatie is een van onze speerpunten. Ons gebouw is hierop aangepast.

Carmelcollege Emmen is een aantrekkelijke school waar een prettige en collegiale sfeer heerst. De laatste jaren heeft de school een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt. Nieuwe docenten kunnen rekenen op een goede begeleiding. Bovendien is er voldoende ruimte voor nieuwe ideeën.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,5 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 23 augustus 2021. Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Carmelcollege Emmen maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Dhr. F. Dijks
Functie: Teamleider mavo
Telefoon: 0591 - 622 870

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Carmelcollege Emmen

Naam school
Adres
Wendeling 59 , 7824TB Emmen Drenthe
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmelcollege Emmen vind je op: www.carmelemmen.nl.

Carmelcollege Emmen is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.