Vacature Docent Dier in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Dier 
Datum online
2021-06-07 07-06-2021
Sluitingsdatum
6-8-2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
40 uur
Omschrijving
De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal - van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap - groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 30 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter. Per 1 januari 2021 heeft er een bestuurlijke fusie plaatsgevonden tussen Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College. Dat betekent concreet dat we per 1 augustus 2021 één organisatie vormen, mét een nieuwe naam: Yuverta. Door samen verder te gaan bundelen we onze krachten en kennis. Samen zijn we met 53 locaties de grootste groene onderwijsorganisatie van Nederland en daarbuiten. We kunnen onze onderwijskwaliteit verder versterken en zo – ook in de toekomst – ons unieke, persoonlijke onderwijs blijven bieden. We zijn thuis in de toekomst, omdat we ons bezighouden met thema’s die er toedoen, zoals klimaat, energie, water, voeding, en welzijn van mens en dier. Daarmee zijn we écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en onze regio.

"Je ontwikkelt meer bij Wellant"

Voor Wellantcollege vmbo Den Haag Westvliet zijn we voor het studiejaar 2021-2022 op zoek naar een Docent Dier voor 0,8 - 1,0 fte.

Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een breed pakket aan opleidingen, 29 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1200 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren.

Jouw profiel
 • Je hebt een relevante vooropleiding én bent bevoegd om in het vmbo les te geven.
 • Je hebt kennis van en ervaring met de sector en kan putten uit eigen praktijkvoorbeelden.
 • Je bent een zelfstarter die met overzicht en visie snel zijn of haar plek kan innemen in het team.
 • Je beschikt over mensenkennis en hebt ervaring met het werken met groepen.
 • Je bent enthousiast, leergierig en hebt een sterke binding met jongeren.
 • Je hebt ervaring in het vmbo of aantoonbare affiniteit met het onderwijs.
 • Je bent pedagogisch en onderwijskundig bekwaam.
 • Je bent in staat om onderwijsregie te nemen en hebt hierop een visie.
 • Je bent bekend met verschillende didactische werkvormen, waaronder het gebruik van digitale werkvormen en social media in de klas of je wil jezelf hierin bekwamen.
Werkzaamheden
Je werkzaamheden zijn onder meer:
 • Lesgeven aan leerlingen van ons vmbo. Bij voorkeur heb je kennis van diergedrag en welzijn, opvangcentra voor dieren, het ondernemerschap binnen natuur en onderzoekende vaardigheden.
 • Leerlingen coachen op vaktechnische als wel persoonlijke ontwikkeling.
 • Voorbereiden en ontwikkelen van onderwijs, toetsing en nazorg.
 • Meewerken aan de doelen van het team gedurende het schooljaar.
 • Leveren van een actieve bijdrage aan de team vergaderingen.
 • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs, onze scholen en onze organisatie.
Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een marktconform salaris (schaal LB maximaal € 4.359,00) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • Een gunstige leasefietsregeling;
 • Reiskostenvergoeding conform de cao plus wat extra vanuit bedrijfseigen regelingen;
 • Grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties.
Op de functies bij Wellantcollege is de cao mbo van toepassing.

Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.


Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website werkenbijwellant.nl bij de betreffende vacature via de button 'Direct solliciteren'. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via werkenbijwellant.nl te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten
Neem contact op met Djaïr Lubsen, corporate recruiter, T: 06-51655394.

Hebben we een klik, dan mag je in het nieuwe schooljaar bij ons beginnen!

Voor invulling van alle vacatures bij Wellant geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
1

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal LB

Over Wellantcollege Westvliet Den Haag

Adres
Westvlietweg 42 , 2491EC Den Haag Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.