Vacature Medewerker facilitair in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker facilitair 
Datum online
2021-06-07 07-06-2021
Sluitingsdatum
6-8-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
32 uur
Omschrijving
De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal - van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap - groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 30 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter. Per 1 januari 2021 heeft er een bestuurlijke fusie plaatsgevonden tussen Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College. Dat betekent concreet dat we per 1 augustus 2021 één organisatie vormen, mét een nieuwe naam: Yuverta. Door samen verder te gaan bundelen we onze krachten en kennis. Samen zijn we met 53 locaties de grootste groene onderwijsorganisatie van Nederland en daarbuiten. We kunnen onze onderwijskwaliteit verder versterken en zo – ook in de toekomst – ons unieke, persoonlijke onderwijs blijven bieden. We zijn thuis in de toekomst, omdat we ons bezighouden met thema’s die er toedoen, zoals klimaat, energie, water, voeding, en welzijn van mens en dier. Daarmee zijn we écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en onze regio.

"Je ontwikkelt meer bij Wellant"

Voor onze locatie vmbo Utrecht zijn wij voor volgend schooljaar op zoek naar twee medewerkers Facilitair B voor 0,6 tot 0,8 fte.

Je moet wat in je mars hebben als je wilt solliciteren op onze vacature. Daar zijn we eerlijk in. Maar als jij de nodige capaciteiten hebt, bieden we je een leuke baan aan met veel vrijheid. Wij zijn een vmbo met volgend jaar ruim vierhonderd leerlingen. Onze school staat in de Utrechtse wijk Zuilen. Leerlingen komen uit de wijk zelf of uit omringende wijken als Overvecht en Ondiep en het dorp Maarssen. We zitten in een bijna splinternieuw schoolgebouw. Hoewel Wellant Utrecht klein is, hebben we wel een grote organisatie achter ons staan. We zijn namelijk onderdeel van het Wellantcollege, de grootste Europese vmbo- en mbo-opleider in voeding, klimaat, en welzijn van mens en dier.

Wat je kunt verwachten
Als medewerker facilitair ga je samenwerken met een collega medewerker facilitair. Jullie stemmen de uren in onderling overleg op elkaar af. Eén keer per week is er overleg met de direct leidinggevende. Van ons hoef je geen technisch genie te zijn, belangrijker is dat je goed met pubers kunt omgaan. Wat je taken zijn? Je opent onder andere 's morgens de school, je bent gastheer voor bezoekers, je houdt toezicht op corveetaken van leerlingen en tijdens pauzes, je stuurt leveranciers aan en je bent algemeen aanspreekpunt. Als je bij ons begint, krijg je eerst een tijdelijk contract. Heb jij het naar je zin en vinden wij dat je echt de man of vrouw voor deze baan bent, dan bieden we je een vast contract aan.

Wat we van je vragen
Lijkt deze baan je iets, kijk dan even of je past in het plaatje dat we voor ogen hebben:

 • Je hebt de gave om goed met pubers om te gaan. Dat vind je leuk en uitdagend. Als het moet, kun je ze aanspreken op hun gedrag;
 • Je hebt bij voorkeur al enige jaren ervaring opgedaan als medewerker facilitair binnen het voortgezet onderwijs;
 • Je bent assertief, hebt natuurlijk overwicht en weet hoe je respect moet afdwingen;
 • Je hoeft geen twee rechterhanden te hebben, maar moet wel beschikken over voldoende technisch inzicht;
 • Je hebt er geen moeite om op tijd op te staan en dagelijks om half acht op school te zijn;
 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en je eigen tijd in te delen;
 • Je kunt snel schakelen, raakt niet in de stress als je een aantal vragen of verzoeken tegelijk krijgt.
Wat we je bieden
Je verdient als fulltime medewerker facilitair B een goed salaris, in schaal 5 is dat maximaal € 2.686,00. Ook hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 13e maand;
 • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
 • fietsplan;
 • voor één van de kandidaten bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar medewerker facilitair C.
Op de functies bij Wellantcollege is de cao mbo van toepassing.

Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website werkenbijwellant.nl bij de betreffende vacature via de button 'direct solliciteren'.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via werkenbijwellant.nl te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten
Neem contact op met Coralie Gerstel, corporate recruiter, T: 06-18595467.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature, mail deze dan naar Arnout van Omme, Teamleider Administratie en Facilitaire Ondersteuning, avan.omme@wellant.nl.

Hebben we een klik, dan mag je in het nieuwe schooljaar bij ons beginnen!

Tip: bekijk ook ons informatiefilmpje https://www.youtube.com/watch?v=FUtWVyPDa38

Voor invulling van alle vacatures bij Wellant geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
5

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 5

Over Wellantcollege Utrecht

Adres
Theo Thijssenplein 32 , 3555SJ Utrecht Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.