Vacature PSE210604 Docent AVO 0,8-1,0 fte in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
PSE210604 Docent AVO 0,8-1,0 fte 
Datum online
2021-06-04 04-06-2021
Sluitingsdatum
20-6-2021
Met ingang van
04-06-2021
FTE
0,8
Omschrijving
Jij maakt morgen mooi!

Ben jij een enthousiaste en gedreven docent en vind je het een uitdaging om verschillende vakken (AVO) te verzorgen voor de leerlingen van Praktijkschool Eindhoven, één van de Parmant Scholen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wij zijn op zoek naar een docent AVO voor 0.8-1.0 fte

Over Praktijkschool Eindhoven: ‘werken aan mogelijkheden’
Praktijkschool Eindhoven is een eigentijdse en praktijkgerichte school waar we met plezier werken aan de mogelijkheden van onze leerlingen. We bereiden ze voor op een zelfstandige toekomst waarin ze hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Een toekomst die vraagt om zelfbewuste en sociaalvaardige jongeren die hun weg weten te vinden naar een zinvolle plek in de maatschappij. Stap voor stap, via in- en externe stages, leren, begeleiden en coachen we onze leerlingen hun basisvaardigheden toe te passen en te ontdekken wat ze goed kunnen en hoe hun talenten het beste tot hun recht komen.
Praktijkschool Eindhoven is een Parmant School en biedt praktijkonderwijs aan ongeveer 240 leerlingen.

Leer onze school beter kennen op onze website: www.praktijkschooleindhoven.nl. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden.
Onderaan deze vacature lees je meer over Parmant Scholen.

Wat ga je doen?
In deze functie verzorg je lessen in verschillende vakken aan onze leerlingen in verschillende leerjaren. Daarbij kun je ook ingezet worden als mentor van een klas en draag je bij aan de (onderwijs)ontwikkeling van Praktijkschool Eindhoven.

Wat vragen wij van jou?
Allereerst dat je een onderwijsbevoegdheid hebt waarmee je kunt lesgeven in het praktijkonderwijs (of bezig bent deze te behalen). En natuurlijk dat je affiniteit hebt met onze doelgroep; als je ervaring hebt met werken in het praktijkonderwijs is dat een pré. Je weet de weg met 21th century skills en/of hebt ervaring met (het overbrengen van) digitale geletterdheid. Verder vinden we het belangrijk dat je enthousiast en oplossingsgericht bent en kunt schakelen tussen verschillende didactische werkvormen.
Je hebt een coachende houding naar leerlingen en kunt vakoverstijgend werken. Ook ben je in staat zelfstandig te werken, maar voel je je tegelijkertijd onderdeel van het team en draag je bij aan een goede teamsfeer en de ontwikkeling van onze school en het cluster dat we vormen met het Antoon Schellenscollege.

Wat bieden wij jou?
• Een dynamische, sterk in ontwikkeling zijnde werkomgeving.
• Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
• Groeimogelijkheden in kennis en ervaring.
• Salarisschaal LB, met een maximum van €4301,- bruto per maand.
• Een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (op voorwaarde van bevoegdheid).
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan?
Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Diego van Steen, teamleider. Hij is bereikbaar via email d.vansteen@parmantscholen.nl of telefonisch via 040-2450778.
Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO (www.vacatures.omo.nl) en kijk bij docenten. We zien je sollicitatie graag uiterlijk 20 juni 2021 tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi!
Dat is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn:
• Aloysius De Roosten
• Antoon Schellenscollege
• Helder havo/vwo
• Praktijkschool Eindhoven
• Sint-Joriscollege
• Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W.

Over Praktijkschool Eindhoven

Adres
Amundsenlaan 6 , 5623PV Eindhoven Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Praktijkschool Eindhoven
Werken aan mogelijkheden

Praktijkschool Eindhoven is een eigentijdse en praktijkgerichte school, waar we met plezier werken aan de mogelijkheden van onze leerlingen. En ze voorbereiden op een zelfstandige toekomst, waarin ze hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Een toekomst die vraagt om zelfbewuste en sociaalvaardige jongeren, die hun weg weten te vinden naar een zinvolle plek in de maatschappij. Stap voor stap, via interne en externe stages leren, begeleiden en coachen we onze leerlingen hun basisvaardigheden toe te passen en te ontdekken wat ze goed kunnen en hoe hun talenten het beste tot hun recht komen. Praktijkschool Eindhoven is een Parmant School en biedt praktijkonderwijs aan ongeveer 240 leerlingen. 
Bijzonderheden
Praktijkschool Eindhoven maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.