Vacature Docenten muziek in Oldenzaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docenten muziek 
Datum online
2021-06-04 04-06-2021
Sluitingsdatum
24-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4365
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,4 - 1,7
Omschrijving

Ben jij een veelzijdig talent op muzikaal gebied en beschik je over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak muziek? Weet je met jouw manier van lesgeven de juiste snaar te raken bij jongeren en maak je ze enthousiast voor je vak? Wil je op korte termijn aan de slag bij het Twents Carmel College, locatie Potskampstraat en/of Lyceumstraat in Oldenzaal? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

We hebben een vacature van 1,4 -1,7 fte voor een docent muziek, die we graag willen invullen met twee docenten. Eén docent zal volledig verbonden zijn aan de locatie Lyceumstraat en de andere docent zal gaan pendelen tussen de locatie Lyceumstraat en Potskampstraat.

Voor de locatie Lyceumstraat geef je de lessen muziek aan leerlingen uit 3havo/vwo met daarnaast uren ckv in de bovenbouw.

Voor de locatie Potskampstraat geef je de muzieklessen aan leerlingen in de onderbouw van het vmbo, bbl t/m gtl.

Je werkt intensief samen met je collega's uit de sectie aan onderwijsontwikkeling en kwaliteitsverbetering, waarin centraal staat: het bieden van maatwerk aan de leerling, de doorlopende ontwikkel-/leerlijn van het vak muziek en de samenwerking met collega's van andere kunstvakken.

Jouw profiel

Je beschikt over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak muziek. Je investeert in je relatie met de leerlingen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen waarbij je de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van leerlingen stimuleert. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep en ben je in staat onderwijs op maat te geven door middel van differentiatie. Net als je collega's ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerlingen en sta je open voor contact met ouders en je collega's. We verwachten ook dat je goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback, net zoals wij dit van alle collega's, leerlingen en ouders verwachten.

Jouw werkplek

Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo met leerwegondersteunend onderwijs, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

Locatie Lyceumstraat biedt havo- en vwo-onderwijs aan de leerlingen van leerjaar 3 en hoger.

De locatie Potskampstraat kent een breed en uitnodigend aanbod voor de leerjaren 1 tot en met 4. Zo biedt de locatie alle leerwegen aan. Leerlingen uit de bbl en de kbl kiezen uit de profielen: PIE, BWI, MOB, HBR, E&O, Z&W en Groen. De leerlingen uit de gl en de gtl volgen D&P. De locatie heeft het excellentie profiel voor maatwerk.

Nieuwe collega's worden ingewerkt door een vakcoach en krijgen intensieve begeleiding op didactisch gebied. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en waar wenselijk, dan wel mogelijk, gefaciliteerd.

Ons aanbod

Met ingang van 1 augustus 2021 hebben we twee vacatures van in totaal 1,4 – 1,7 fte, die we graag willen invullen met twee docenten. De gewenste omvang van de aanstelling is daarmee bespreekbaar. Het betreft een aanstelling voor de duur van minimaal 1 schooljaar.

Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB) of  maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevrouw N. Smeenk 
Functie: adjunct-directeur, locatie Lyceumstraat
Telefoonnummer: 06 - 54 72 33 11

Reageren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal

Over Twents Carmel College

Naam school
Adres
Lyceumstraat 36 , 7572CR Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.