Vacature Docent geschiedenis in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent geschiedenis 
Datum online
2021-06-04 04-06-2021
Sluitingsdatum
23-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4347
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7 - 0,8
Omschrijving

Ben jij docent geschiedenis met een eerste- en/of tweedegraads lesbevoegdheid en breng jij onderwijs op uitdagende manier? Wil je op korte termijn tijdelijk aan de slag op een kleinschalige havo/vwo-school in Eindhoven en vind je het leuk om jongeren enthousiast te maken voor het vak geschiedenis? Kom dan ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen geschiedenis aan leerlingen in onder- en bovenbouw van het havo/vwo. 

Jouw profiel

Je hebt een eerste- en/of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak geschiedenis. Bij voorkeur heb je lesgevende ervaring in de bovenbouw van het havo/vwo. Je bent in staat op eigentijdse wijze invulling te geven aan de lessen. Wij zoeken een energieke en enthousiaste docent die het beste uit leerlingen en uit zichzelf weet te halen en onderwijs geeft dat aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen. Je vindt een goede relatie met leerlingen belangrijk en bent in staat de leerlingen mee te nemen in de liefde voor jouw vak. 
 
Verder pas je goed bij de cultuur van het Augustinianum. Je bent open, collegiaal en beschikt over relativeringsvermogen. Verder ben je een flexibele, pragmatische en positief ingestelde docent. De omgang met leerlingen gaat je goed af en je weet als geen ander hoe je jongeren in de leeftijd van 12-15 jaar onderwijs geeft dat aansluit bij hun belevingswereld.

Jouw werkplek 

Ieder talent voelt zich thuis! 

Het Augustinianum is een brede kwaliteitsschool voor havo, atheneum en gymnasium met ruim 1270 leerlingen en 120 medewerkers. 

Naast het reguliere aanbod bieden wij volop ruimte aan talent. We gaan uit van verschillen en doen daarmee recht aan al onze leerlingen. We zetten de iPad in als hulpmiddel binnen een gedifferentieerd klassenklimaat, waarin we de leerlingen uitdagen om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. 

Iedere middag bieden we de leerlingen de keuze uit een breed palet van uitdagende activiteiten in de AugAcademie. Deze extra activiteiten zijn gericht op verbreding, verdieping en ondersteuning. 

Wij zoeken een innovatieve collega die leerlingen begeleidt vanuit hun eigen creativiteit, mogelijkheden en talenten. Als collega ben je een teamplayer en heb je oog en gevoel voor onze school als gemeenschap. Een gedegen vakinhoudelijke kennis beschouwen wij als vanzelfsprekend en pedagogisch leiderschap, waarbij je uitgaat van verschillen, is een must. 

Voor meer informatie: www.augustinianum.nl. 

Ons aanbod 

Het betreft een tijdelijke, parttime baan van 0,7 – 0,8 fte, deels ter vervanging wegens zwangerschapsverlof tot maart 2022.

Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je afhankelijk van je bevoegdheid een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) of maximaal 5.012 euro (schaal LC) bruto per maand bij een volledige baan. 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. Ook een fiscaal aantrekkelijk fitnessabonnement bij een sportschool in de buurt behoort tot de mogelijkheden.
 
Het Augustinianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten? 

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: dhr. Niel van Beek
Functie: Teamleider
Telefoon: 040 - 211 10 69

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal

Over Augustinianum

Naam school
Adres
Dirk Boutslaan 25 , 5613LH Eindhoven Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Augustinianum in Eindhoven vind je op: www.augustinianum.nl.

Augustianum in een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.