Vacature Orthopedagoge voor 0,4 fte 212206JMRM in Noord-Brabant

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Orthopedagoge voor 0,4 fte 212206JMRM 
Datum online
2021-06-03 03-06-2021
Sluitingsdatum
23-6-2021
Met ingang van
03-06-2021
FTE
0,4
Omschrijving
2College Jozefmavo en 2College Ruivenmavo, twee kleinschalige VMBO scholen met een verschillend onderwijsconcept, zoeken m.i.v. 6 september 2021 een orthopedagoog/orthopedagoge voor 0,4 FTE.
Alle orthopedagogen werken bij 2College op hun locatie(s) samen met de ondersteuningscoördinatoren en hebben vanuit hun expertise als doel de ontwikkeling en het welbevinden van de leerling binnen zijn/haar omgeving te bevorderen:

• Ze houden rekening met kind, klas en omgeving; werken van curatief naar meer preventief en van probleemgericht naar meer oplossingsgericht.
• Ze hebben kennis van de jeugdhulp en spelen een verbindende rol tussen onderwijs en jeugdhulp waar dat gewenst is.
• Ze worden ingezet op niveau van de leerling, van de klas- en de docent, van de locatie en van 2College.
• Ze leveren een substantiële bijdrage aan de scholing en training van personeelsleden t.b.v. de toename van de kwaliteit van begeleiden..

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, energieke collega, die:
- bevoegd is tot het doen van onderzoek,
- gevoel heeft voor het begeleiden van VMBO-leerlingen,
- goed kan samenwerken met de anderen,
- zelf werk ziet en initiatieven durft te nemen,

Taakomschrijving is op te vragen bij ondergetekende. Als je interesse hebt voor deze baan, verzoeken wij je dit voor 22 juni aan ons kenbaar te maken. Gesprekken vinden plaats in week 26.

Frank Kraus, vestigingsdirecteur 2College Jozefmavo
kraus.f@2College.nl.
tel: 06-45204780

Solliciteren?
Solliciteren is uitsluitend mogelijk via OMO (via onderstaande knop). Selecteer de juiste vacature-categorie en vervolgens de juiste vacature. Om te solliciteren volgt u de instructies op de pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Ons Middelbaar Onderwijs

Adres
Spoorlaan 171 , 5038CB Noord-Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Werken aan uw eigen toekomst en aan de toekomst van onze leerlingen. Dat doen we samen! Ons Middelbaar Onderwijs en haar scholen zien het samen zorgen voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs als belangrijkste taak. Dit als voorbereiding van onze leerlingen op een vervolgopleiding én op een plaats in de maatschappij. Onderwijs dus in het belang van onze leerlingen, ouders en de samenleving van morgen. Ongeacht talenten en sociale achtergronden. OMO is een schoolbestuur van meerdere scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant. Scholen met bijna allemaal een katholieke signatuur, die ieder op hun eigen manier voortgezet onderwijs aanbieden. Ondersteund door een krachtig personeelsbeleid en volop faciliteiten voor innovatieve ontwikkelingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.