Vacature Docent techniek/nask in Raalte

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent techniek/nask 
Datum online
2021-06-03 03-06-2021
Sluitingsdatum
24-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4348
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7 - 0,75
Omschrijving
Wil je jouw passie voor techniek graag overbrengen aan leerlingen in het vmbo? Heb je een tweedegraads lesbevoegdheid of ben je in de afrondende fase van je studie? Ben je per augustus 2021 beschikbaar voor een baan bij ons in Raalte? Dan maken we graag kennis met je! 

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen in het leergebied natuur & techniek, waarbij de nadruk ligt op technieklessen. Je geeft les aan leerlingen van het vmbo, zowel binnen de leerweg basis/kader als ook aan de gemengde/theoretische leerweg. Natuurlijk behoort een mentoraat ook tot je werkzaamheden.

Jouw profiel 
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak techniek, natuur & techniek (natuur-/ scheikunde) of je bent in de afronding van je studie. Ervaring met mentoraat is in je voordeel.

Jouw werkplek 
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met meer dan 2.500 leerlingen en ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, vwo en vwo+. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. 

Je bent werkzaam op de locatie Florens Radewijnsstraat. Hier zijn het vmbo en het praktijkonderwijs/ havo en vwo gevestigd. Ons vmbo kent drie leerwegen: basis beroepsgerichte leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en gemengd theoretische leerweg.
Het onderwijs is georganiseerd in teams. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken, waar ze gezien en gekend worden. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en de begeleiding van de leerlingen, uiteraard onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling.

Naast de reguliere lessen is er aandacht voor ervaringsleren en is er ruimte voor leerlingen om keuzes te maken, bijvoorbeeld bij de Carmel Classes in de onderbouw en bij de keuzestudie-uren. Iedere leerling beschikt over een laptop, die natuurlijk ook ingezet wordt voor online lessen via Microsoft Teams for Education.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,7 - 0,75 fte per augustus, tijdelijk ter vervanging wegens ziekte. Bij deze functie hoort een passende beloning. Je ontvangt een salaris in salarisschaal LB conform de CAO VO van maximaal € 4.301 bruto per maand bij een volledig dienstverband.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 
Het Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten? 
Voor meer informatie kun je terecht bij Bert-Jan Korteschiel, teamleider, telefoonnummer 0572 - 348 500.

Solliciteren 
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. 

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs. 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Carmel College Salland

Adres
Florens Radewijnsstraat 6 , 8101BW Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.