Vacature Docent Biologie & NaSk in Almelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Biologie & NaSk 
Datum online
2021-06-03 03-06-2021
Sluitingsdatum
15-6-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,75 fte
Omschrijving
Van de natuurlijke elementen tot het wereldwijde ecosysteem: wanneer het gaat om lesgeven over de natuur ben jij enthousiast! Met jouw praktijkgerichte manier van het aanbieden van lesstof, weet jij jouw leerlingen zo te boeien dat ze graag bij jouw in de les zijn om samen de aarde en alles wat daar leeft te ontdekken.

Omvang
Voor onze locatie in Almelo zijn wij ter uitbreiding van ons team per 1 augustus 2021 op zoek naar een docent Biologie / NaSk. Het gaat om een functie van 0,75 fte, waarvan 0,5 fte biologie en 0,25 fte NaSk.

Wat ga je doen?
Binnen het vmbo verzorg jij de lessen Biologie en NaSk. Jij haalt de buitenwereld het klaslokaal in, of de klas naar buiten: je biedt praktijkrijk onderwijs aan. In jouw klassen zet je een prettig en veilig leer- werkklimaat neer en je weet hoe je iedere leerling kan uitdagen het beste in zichzelf naar boven te halen. Hierbij zet je jouw pedagogische en didactische vaardigheden op een creatieve manier in, naar behoefte van de leerlingen.
Naast het docentschap daagt Zone.college je uit om jouw vakspecialistische kennis in te zetten voor ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Dat doe je bijvoorbeeld door deel te nemen aan werkgroepen, nieuwe lesmethodieken en begeleidingsvormen te ontwikkelen en nieuwe leermiddelen te introduceren. Collega`s in Almelo zijn trots op hun locatie, in het open gebouw vol groen en leven hangt een informele en ontspannen sfeer. Samen met jouw collega’s vorm je een team van enthousiaste medewerkers, waar samenhorigheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan.
 

Eisen

Functie-eisen
Je profiel
  • Een 2e graad lesbevoegdheid voor biologie;
  • Je hebt duidelijke affiniteit met vmbo-leerlingen en weet juist deze doelgroep positief te stimuleren;
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) studenten. Je benut de kwaliteiten en optimaliseert de motivatie van studenten, je stimuleert hen kennis, informatie en ideeën te delen;
  • Je beschikt over organisatietalent, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat benodigde mensen en middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, je overlegt makkelijk met ouders, (leer) bedrijven en collega’s; En daarnaast stem je zaken af met de omgeving van school;
  • Je bent een teamplayer, je zoekt graag de samenwerking op met collega’s, je stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig;
  • Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij willen graag dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven iedereen de ruimte om kennis te maken met je collega’s en de organisatie middels introductieprogramma’s. Tevens vinden wij het van groot belang dat je als docent veel vrijheid hebt om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je verder ontwikkelen met betrekking tot vraagstukken in relatie tot je functie. Wij zien het unieke in elke medewerker en zetten je graag in op je talenten!
Salaris is conform cao mbo (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.
 

Over Zone.college

Naam school
Adres
Bornerbroeksestraat 348 , 7609PH Almelo Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Henri Zeeman (teamleider) via hzeeman@zone.college. Hij vertelt je graag meer over deze functie! 
Wil je reageren? Stuur je cv en motivatie uiterlijk 15 juni door op de button “Solliciteer nu!” te klikken. We zien ernaar uit kennis met je te maken.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Maaike Jansen (recruiter) (aanwezig: maandag tot en met woensdag) op telefoonnummer 088 262 0999 (optie 2).

Deze vacature wordt intern en extern gepubliceerd.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.