Vacature Docent scheikunde in Oldenzaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent scheikunde 
Datum online
2021-06-03 03-06-2021
Sluitingsdatum
25-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4332
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 - 0,6
Omschrijving
Ben jij een bron van kennis op het gebied van scheikunde? Ben jij naast docent ook een goede coach voor leerlingen? En wil jij tijdelijk aan de slag bij het Twents Carmel College in Oldenzaal? Dan maken we graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen scheikunde aan leerlingen in leerjaar 3 van het  havo/vwo. Je komt te werken in een enthousiast en ervaren team, bestaande uit docenten en onderwijsassistenten. Op de locatie zijn diverse onderwijskundige ontwikkelingen in gang gezet. Kenmerken van het team zijn collegialiteit, samenwerking en een positieve sfeer. Samen met jouw collega's uit de sectie werk je aan een uitdagend onderwijsaanbod rijk aan practica, waarmee het lukt om de leerlingen uit te dagen het beste uit zichzelf te halen.

Jouw profiel
Je investeert in je relatie met de leerlingen, je bent bekend met het gedachtengoed van de '6-rollen van de docent' en past deze rollen adequaat toe in je lessen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen om de leerlingen op maat te bedienen en het beste uit de leerlingen te halen. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten kan je leerlingen motiveren en coachen op eigenaarschap. Door je affiniteit met de onderbouw vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep. Net als je collega's pak je graag dingen op en ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerling. Je staat open voor contact met ouders en collega's. 

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak scheikunde. Met jouw motiverend vermogen en liefde voor het vak is het voor jou heel normaal leerlingen wegwijs te maken in het vak scheikunde. Je vindt het leuk om bezig te zijn met het doorontwikkelen van je vak en het onderwijs op onze school. Van jou verwachten we daarom je goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback.

Jouw werkplek
Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo, havo en vwo (atheneum en gymnasium). 
Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 500 medewerkers.

Op onze leerlingen zijn we trots en met onze klassen kan je als docent heerlijk werken! Nieuwe collega's worden ingewerkt door een vakcoach en krijgen intensieve begeleiding op didactisch gebied. Afhankelijk van je beschikbaarheid en inzetbaarheid kom je op één of twee locaties te werken.

Ons aanbod
Het betreft een parttime functie van 0,4 – 0,6 fte, tijdelijk tot einde schooljaar 2021 – 2022. Ingangsdatum 1 augustus 2021.
Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO-VO ontvang je een salaris van maximaal € 4.301 euro per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Arna Roersma
Functie: Adjunct-directeur 
Telefoon: 0541 – 572780

Reageren
Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Twents Carmel College

Naam school
Adres
Lyceumstraat 36 , 7572CR Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.