Vacature Docenten Nederlands in Raalte

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docenten Nederlands 
Datum online
2021-06-03 03-06-2021
Sluitingsdatum
25-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4345
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 1,1
Omschrijving

Ben jij tweedegraads docent Nederlands (of in opleiding hiervoor) die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs in Raalte? Ben je per augustus 2021 beschikbaar? Dan hebben wij een leuke baan voor jou en ontvangen we graag je sollicitatie!  

Jouw verantwoordelijkheden 

Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in de onderbouw en/of de bovenbouw (dus ook examenklassen) van het vmbo, van basis- tot gt-niveau. Je zet de leerlingen aan tot leren door uitdagende werkvormen en moderne ICT-middelen te gebruiken, en je richt je lessen actueel, activerend en betekenisvol in. We vinden coachende vaardigheden en creativiteit van belang. Je bent mentor en verzorgt ondersteuning bij keuzestudie-uren.

Jouw profiel 

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. Ook kandidaten die in de afrondende fase van hun studie zitten, zijn van harte welkom om te solliciteren. Wij zoeken een energieke en enthousiaste docent die een goede relatie met leerlingen belangrijk vindt en die in staat is de leerlingen mee te nemen in de liefde voor het vak. 

Je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je vak en de integratie daarvan binnen de vmbo-profielen. Bovendien ben je een echte teamspeler die openstaat voor feedback en deze ook kan geven. Je wilt een actieve bijdrage leveren aan je team en je vakgroep. Je bent in staat om het vak Nederlands vakoverstijgend in te zetten.

Jouw werkplek 

Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met meer dan 2.500 leerlingen en ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, vwo en vwo+. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. 

Je bent werkzaam op de locatie Florens Radewijnsstraat. Hier zijn het vmbo en het praktijkonderwijs/ havo en vwo gevestigd. Ons vmbo kent drie leerwegen: basis beroepsgerichte leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en gemengd theoretische leerweg.

Het onderwijs is georganiseerd in teams. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken, waar ze gezien en gekend worden. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en de begeleiding van de leerlingen, uiteraard onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling.

Naast de reguliere lessen is er aandacht voor ervaringsleren en is er ruimte voor leerlingen om keuzes te maken, bijvoorbeeld bij de Carmel Classes in de onderbouw en bij de keuzestudie-uren. Iedere leerling beschikt over een laptop, die natuurlijk ook ingezet wordt voor online lessen via Microsoft Teams for Education.

Ons aanbod 

Het betreft twee parttime functies per augustus 2021. De uren zijn nu verdeeld in 0,65 fte tijdelijk en bij gebleken geschiktheid met uitzicht op een vast dienstverband, en 0,4 fte tijdelijk ter vervanging.

Het is mogelijk om op één of beide functies te solliciteren. Geef in je sollicitatiebrief aan waar je voorkeur naar uitgaat en voor hoeveel uur je beschikbaar bent.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten? 

Voor meer informatie kun je terecht bij Thom Raats, teamleider, telefoonnummer 0572 - 348 500.

Solliciteren? 

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs. 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Carmel College Salland

Adres
Florens Radewijnsstraat 6 , 8101BW Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.