Vacature Docent Engels in Voorburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Datum online
2021-06-03 03-06-2021
Sluitingsdatum
17-6-2021
Met ingang van
1/8/2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 fte
Aantal uren
-
Omschrijving
Vacature docent Engels, bij voorkeur 1e graads, 0,6 FTE
 
Met ingang van volgend schooljaar zoeken wij een inspirerende, gedreven en bevoegd docent Engels. Bij voorkeur (studerend) voor eerstegraads. Op Novum is er een uitgebreid Cambridge programma met speciale fast track klassen. Ervaring of affiniteit hiermee strekt tot aanbeveling.

Wil jij lesgeven op een kleine school met grootse mogelijkheden? Solliciteer dan bij het Gymnasium Novum, hét innovatieve gymnasium van de regio Haaglanden.

Het Gymnasium Novum is een innovatieve kennisgemeenschap voor leergierige en ambitieuze leerlingen. Het is een categoraal gymnasium. De pijlers van ons onderwijs zijn keuzemogelijkheden voor leerlingen, waardoor een brede vorming plaatsvindt. Uit de samenwerking tussen verschillende vakken zijn vakoverstijgende modules en Novum-eigen vakken ontstaan.

Kijk ook eens op onze site www.gymnasiumnovum.nl.

 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou? 
Wij bieden jou per 1 augustus 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao VO. 

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal - LB en conform cao-VO. 

Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantieuitkering ook een eindejaarsuitkering van 8%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, maar ook stoelmassages en verzekeringen met collectiviteitsregelingen!

Over Gymnasium Novum

Naam school
Adres
Aart van der Leeuwkade 1 , 2274KX Voorburg
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. M. Zorge
Niveau
gymnasium
Omschrijving
Gymnasium Novum is een innovatieve kennisgemeenschap voor leergierige en ambitieuze leerlingen. Onze school telt bijna 700 leerlingen. Respect, tolerantie en interesse voor elkaar vormen hierin de basis. Ontdekken, ontplooien en ontwikkelen zijn onze kernwoorden.

De pijlers van ons onderwijs zijn keuzemogelijkheden voor leerlingen en vakoverstijging, waardoor een brede vorming plaatsvindt. In de onderbouw zijn Cambridge Engels en science+ keuzemogelijkheden. In de bovenbouw zijn er ruime mogelijkheden voor de pakketkeuze en veel extra-curriculaire activiteiten. Uit de samenwerking tussen verschillende vakken zijn vakoverstijgende modules en Novum-eigen vakken ontstaan.
Bijzonderheden
-

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten? Neem voor deze vacature contact op met Michel Zorge, rector, op telefoonnummer 070-3004110 of via zge@gymnasiumnovum.nl

Solliciteren? Stuur je motivatie en CV via meesterbaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.