Vacature Ga aan de slag als groepsleerkracht in groep 4/5 bij PCB Het Baken! in Capel...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Ga aan de slag als groepsleerkracht in groep 4/5 bij PCB Het Baken! 
Datum online
2021-06-02 02-06-2021
Sluitingsdatum
30-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 fte
Omschrijving
Ben jij de bevlogen groepsleerkracht die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste groepsleerkracht voor het lesgeven op basisschool Het Baken in Capelle aan den IJssel. Wil jij betekenis geven aan de ontwikkeling van kinderen in de middenbouw en werken aan groei? Lees dan snel verder!

Functiebeschrijving
Op PCB Het Baken wordt op de school door een betrokken en enthousiast team gewerkt volgens het principe van de Vreedzame school. Dit principe zorgt ervoor dat de klas en school als een leefgemeenschap fungeert waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen en waarin kinderen leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen.

Je begeleidt kinderen in een belangrijke fase, samen ga je verder met het leggen van een stevig fundament voor de bovenbouw. In groep 5 wordt dit weer verder uitgebouwd met vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek. Taal, lezen en schrijven worden meer van elkaar gescheiden als losstaande vakken. In het lezen wordt het begrijpen voor kinderen steeds belangrijker en hierin speel jij natuurlijk een grote rol.

Ben jij op zoek naar een leuke klas in de middenbouw en heb je zin om aan de slag te gaan? Reageer dan snel en wellicht spreken wij jou snel.

Eisen

Functie-eisen
Zijn wij een match?
 • Je hebt je PABO-diploma op zak, net of al een tijdje;
 • Beschikbaar per komend schooljaar 2021-2022;
 • Je geeft je leven vorm aan de hand van een christelijke indentiteit en draagt dit ook uit;
 • Je hebt affiniteit of bent nieuwsgierig naar NT2;
 • Bekend met EDI of bereid dit te leren.
Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan hebben we wellicht een match! We hebben ook een mooi aanbod voor je. Onderstaand zie je wat wij je kunnen bieden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Dit is ons aanbod aan jou:
 • Een brutosalaris tussen de €2678,- (starter) en €4113,- (ervaren) op basis van een fulltime werkweek en ervaring;
 • Overige vergoedingen, pensioenregeling en een fietsplan;
 • Een uitdagende baan als groepsleerkracht;
 • Een gezonde werk/privé balans;
 • Een coach die samen met jou werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Wanneer je nieuw bent word je begeleid door een interne mentor;
 • Een platte organisatie, waarin jij hét verschil kunt maken en gehoord word. Daarnaast heb je leuke collega’s waarmee je altijd kunt sparren;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.
Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaand aanbod dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Heb je interesse? Solliciteer direct!
Laten we samen de uitdaging aan gaan! We staan voor je klaar om een gesprek aan te gaan. Je kunt je sollicitatie mailen naar vacature@stichtingpcpo.nl of direct reageren via Meesterbaan.

Eerst meer informatie inwinnen? Dit kan bij Joar van den Dool (Interim recruiter) via 06 14 71 59 66, per mail op j.dool@stichtingpcpo.nl of bij Richard Joosse (interim directeur) op 06 13 13 79 70 of via de mail op r.joosse@stichtingpcpo.nl.

Over Het Baken

Naam school
Adres
Maria Danneels Erf 18 , 2907BD Capelle aan den IJssel
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Joar van den Dool
Omschrijving
Het Baken is een protestants christelijke basisschool in de bijna 40 jaar oude woonwijk Schollevaar in Capelle a/d IJssel.
De 'beste' school bestaat niet, maar scholen hebben wel verschillende kwaliteiten. Scholen onderscheiden zich in het leggen van accenten en werken vanuit uiteenlopende invalshoeken. Er bestaat wel zoiets als 'de beste school voor mijn kind'. Een school die aansluit bij de opvoeding thuis; school is immers de plek waar uw kind een belangrijk deel van zijn of haar jeugd doorbrengt.
Bijzonderheden
We verwachten van leerkrachten dat zij vanuit hun christelijke levensovertuiging de identiteit van de school kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie.

Alle medewerkers zijn ambassadeurs van de Stichting en zien het daarom als hun taak om kwalitatief onderwijs te laten plaatsvinden, waarin het evangelie van Jezus Christus de inspiratiebron is.

Medewerkers doen er alles aan om de scholen te laten ontwikkelen tot zelfstandige, verantwoordelijke en vernieuwende organisaties waarin de missie herkenbaar is.

Medewerkers gaan respectvol om met mensen en gedragen zich verantwoordelijk ten opzichte van de middelen die hen zijn toevertrouwd. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Laten we samen de uitdaging aan gaan! We staan voor je klaar om een gesprek aan te gaan. Je kunt je sollicitatie mailen naar vacature@stichtingpcpo.nl of direct reageren via Meesterbaan. Dan informeren wij je verder over de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.