Vacature NC026 Docent wiskunde 1,0 fte in Nuenen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
NC026 Docent wiskunde 1,0 fte 
Datum online
2021-06-01 01-06-2021
Sluitingsdatum
25-6-2021
Met ingang van
01-06-2021
FTE
1,0
Omschrijving
Nuenens College
Het Nuenens College is een brede vmbo-school met de vernieuwde profielen Economie & Ondernemen en Zorg & Welzijn. Binnen school hebben de docenten zelf een achttal keuzevakken ontwikkeld die de leerlingen breed opleidt voor het MBO. De onderbouw van de school is sterk vernieuwd met de start van de routes Kunst, Sport, Groen en Ontdek. Ook de nieuwe vakken zoals filosofie, projecten, ervaringsleren en vorm & media dragen voor een belangrijke deel bij aan de ontwikkeling van de leerlingen. In de afgelopen jaren heeft het Nuenens College een sterke groei doorgemaakt. Komend schooljaar heeft de school ongeveer 750 leerlingen. De vestigingsdirecteur is de heer Karel Somers.

Nuenens College is een onderdeel van het Eckartcollege te Eindhoven. Deze scholen vallen onder het bestuur van Ons Middelbaar Onderwijs te Tilburg. De eindverantwoordelijke schoolleider van het Eckartcollege en Nuenens College is rector Claire Arts.

Sinds mei 2018 hebben wij het nieuwe/gerenoveerde gebouw van het Nuenens College aan de Sportlaan 8 te Nuenen definitief in gebruik genomen, een gebouw met veel mogelijkheden en met een open verbinding.

Per 1 augustus 2021 hebben we op het Nuenens College een functie beschikbaar voor een:
Docent wiskunde
1,0 fte

Functiebeschrijving/werkzaamheden
In deze functie werk je binnen een brede vaksectie van meerdere collegae. Je geeft les aan leerlingen van alle leerwegen voor het vak wiskunde. Binnen het vakgebied streven de docenten naar het creëren van betekenisvolle opdrachten en wordt er gezocht naar verbinding met andere vakken, zeker in de onderbouw. De lessen in de bovenbouw staan vooral in het teken van de voorbereiding op het examen.


Kennis en vaardigheden
Wij zoeken iemand die tweedegraads bevoegd is voor het vak wiskunde, die mee kan bouwen aan een vakinhoudelijke leerlijn, mee gaat ontwikkelen aan de integratie van rekenen binnen het vak wiskunde, de lesmethode durft los te laten, thuis is in digitale componenten, flexibel is in de opdracht rondom de begeleiding van leerlingen en hen doelgericht naar het examen kan brengen. Iemand die ook kan en durft te investeren in een band met de leerlingen. We werken aan het verder ontwikkelen van formatieve toetsen. Het is belangrijk dat je ervaring en/of affiniteit hebt met de doelgroep (vmbo breed) en inzetbaar bent in de verschillende leerwegen binnen het vmbo. We zoeken iemand die het vak wiskunde inspirerend kan uitbouwen daarom behoord voor een aantoonbaar goede kandidaten een LC-functie tot de mogelijkheden.

Contacten
Met ouders/verzorgers, afdelingsmanagers, docenten binnen en buiten de vaksectie, OOP’ers, externe instanties en bedrijven vanuit de onderwijsprogrammering van het vak.

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met vestigingsdirecteur Karel Somers, e-mail k.somers@nuenenscollege.nl.

Solliciteren
We zien je sollicitatie graag uiterlijk 25 juni 2021 tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van OMO, www.omo.nl. Externe acquisitie stellen we niet op prijs en nemen we niet in behandeling.

Graag attenderen we je erop dat je alle correspondentie omtrent je sollicitatie aantreft in het persoonlijk account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Over Nuenens College

Naam school
Adres
Sportlaan 8 , 5671GR Nuenen
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Nuenens College is een school voor VMBO-breed met de afdelingen zorg en welzijn en economie en ondernemen.
 
Bijzonderheden
Het Pleincollege Nuenen maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.