Vacature Docent dienstverlening en producten - mens en gezondheid in Raalte

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent dienstverlening en producten - mens en gezondheid 
Datum online
2021-06-01 01-06-2021
Sluitingsdatum
24-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4338
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 0,5
Omschrijving

Ben jij een enthousiaste beroepsgerichte docent en heb je een tweedegraads lesbevoegdheid in een beroepsgericht profielvak? Heb je ervaring en/of affiniteit met welzijn, zorg en dienstverlening? Weet jij onze vmbo-leerlingen te inspireren en te motiveren voor beroepsgerichte vaardigheden? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen in het profiel Dienstverlening & Producten (D&P), aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo. Je verzorgt profielvakken en beroepsgerichte keuzevakken uit de profielen Dienstverlening & Producten,  Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen.

Op onze school zijn we bezig met de doorontwikkeling van en het samenwerking tussen de D&P-vakken. Jij grijpt graag de kans om hieraan een bijdrage te leveren.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor minimaal één van de genoemde beroepsgerichte profielen en bent in meerdere profielen inzetbaar. Daarnaast heb je kennis van en bij voorkeur ervaring met het profiel D&P en ben je ICT-vaardig. Ben je in afronding van je studie, reageer dan gerust.

Wij zoeken een docent zorg die zijn/haar enthousiasme voor het vak weet over te brengen op leerlingen. Je weet als geen ander theorie aan de praktijk te koppelen en zoekt aansluiting bij de belevingswereld van leerlingen.

Jouw werkplek

Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met meer dan 2.500 leerlingen en ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, vwo en vwo+. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. 

Je bent werkzaam op de locatie Florens Radewijnsstraat. Hier zijn het vmbo en het praktijkonderwijs gevestigd. Ons vmbo kent drie leerwegen: basis beroepsgerichte leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en gemengd theoretische leerweg.

Het onderwijs is georganiseerd in teams. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken, waar ze gezien en gekend worden. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en de begeleiding van de leerlingen, uiteraard onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling.

Naast de reguliere lessen is er aandacht voor ervaringsleren en is er ruimte voor leerlingen om keuzes te maken, bijvoorbeeld bij de Carmel Classes in de onderbouw en bij de keuzestudie-uren. Iedere leerling beschikt over een laptop, die natuurlijk ook ingezet wordt voor online lessen via Microsoft Teams for Education.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan (0,5 fte) per augustus 2021. Bij gebleken geschiktheid biedt deze baan uitzicht op een vast dienstverband.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Afhankelijk van je bevoegdheid ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro (LB) bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je terecht bij Peter Takens, teamleider, telefoonnummer 0572 - 348 500.

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Carmel College Salland

Adres
Florens Radewijnsstraat 6 , 8101BW Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.