Vacature Docent economie in Raalte

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent economie 
Datum online
2021-06-01 01-06-2021
Sluitingsdatum
24-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4337
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 - 1,0
Omschrijving

Ben jij tweedegraads docent economie en zoek je een nieuwe uitdaging in je carrière? Ben je praktijkgericht en kun je economie gerelateerde vakken geven binnen het profiel Dienstverlening & Producten? Wil jij een bijdrage leveren aan vernieuwend onderwijs bij Carmel College Salland in Raalte? Wij zijn op zoek naar meerdere docenten economie en maken graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden

Je verzorgt lessen economie in de onderbouw bij het havo/vwo (locatie Hofstedelaan) en in de bovenbouw van het vmbo (locatie Florens Radewijnsstraat). Ook verzorg je economie gerelateerde lessen binnen het profiel Dienstverlening & Producten (D&P) in de bovenbouw vmbo. Daarnaast ben je mentor en bied je ondersteuning bij keuzestudie-uren.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak economie/bedrijfseconomie. Je hebt kennis van het profiel Dienstverlening & Producten. Ook als je nog bezig bent met je studie ben je van harte uitgenodigd om te reageren.

Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Samen streven jullie naar goede resultaten! Je hebt oog voor de mens achter de leerling, bent reflectief en gesteld op goede relaties met je leerlingen en je collega's.

Jouw werkplek

Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met meer dan 2.500 leerlingen en ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, vwo en vwo+. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan. 

Je bent werkzaam op de locatie Florens Radewijnsstraat (vmbo) als de locatie aan de Hofstedelaan (havo/vwo).

Het onderwijs is georganiseerd in teams. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken, waar ze gezien en gekend worden. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en de begeleiding van de leerlingen, uiteraard onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling.

Naast de reguliere lessen is er aandacht voor ervaringsleren en is er ruimte voor leerlingen om keuzes te maken, bijvoorbeeld bij de Carmel Classes in de onderbouw en bij de keuzestudie-uren. Iedere leerling beschikt over een laptop, die natuurlijk ook ingezet wordt voor online lessen via Microsoft Teams for Education.

Ons aanbod

Het betreft een parttime/fulltime baan van 0,7 - 1,0 fte, tijdelijk met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. De functie bestaat uit:

  • 0,7 fte uren havo/vwo/vmbo;
  • 0,3 fte uren vmbo Dienstverlening & Producten

Wil je op een deel van de functie reageren? Geef dat aan in je sollicitatie. Bekijk ook onze vacatures voor D&P!

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro (LB) bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je terecht bij:

  • Peter Takens, teamleider vmbo, telefoonnummer 0572 - 348 500.
  • Harriët Lemstra, teamleider havo/vwo, telefoonnummer 0572 - 348 500.

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Carmel College Salland

Adres
Florens Radewijnsstraat 6 , 8101BW Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.