Vacature Docent mens en natuur en natuurkunde MLC20210011 in Cuijk, Grave en Mill

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent mens en natuur en natuurkunde MLC20210011 
Datum online
2021-05-31 31-05-2021
Sluitingsdatum
18-6-2021
Met ingang van
31-05-2021
FTE
0,7
Omschrijving
Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij profileren ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met basisberoepsgericht vmbo-onderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven. In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 2.

DOCENT MENS EN NATUUR en NATUURKUNDE - 0,7 FTE

Iets voor jou?

Voor onze locatie in Cuijk zijn wij op zoek naar een docent mens & natuur en natuurkunde, 2e graad, voor 0,7 fte m.i.v. het nieuwe schooljaar 2021-2022. Het betreft vooralsnog een dienstverband voor bepaalde tijd t/m 31 juli 2022.

We zoeken iemand met een frisse kijk op het onderwijs, een gedreven collega die zijn enthousiasme voor zijn vak uitdraagt en positief is ingesteld.

Wij bieden:
- Salariëring CAO-VO
- Goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO-VO en CAO-OMO
- Ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling en professionalisering
- Fijne werksfeer

Voor meer informatie over het Merletcollege kunt u onze website bekijken, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je interesse in een nieuwe stap in je carrière, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. We zien je motivatiebrief, voorzien van CV, graag uiterlijk 11 juni 2021 tegemoet.

Kijk ook gerust bij onze andere vacatures.

Over Merletcollege

Naam school
Adres
Locaties in , 5431RX Cuijk, Grave en Mill
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Merletcollege
Bijzonderheden
Het Merletcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.