Vacature Docenten Frans in Oldenzaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docenten Frans 
Datum online
2021-05-31 31-05-2021
Sluitingsdatum
23-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4323
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,2 - 1,4
Omschrijving

Ben jij docent Frans in het tweedegraads vakgebied en op zoek naar een leuke baan? Wil je op korte termijn aan de slag bij het Twents Carmel College, locatie De Thij en/of Lyceumstraat in Oldenzaal? Pak dan deze kans op en lees snel de rest van deze vacature.

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Frans in leerjaar 1, 2 en 3 van havo en vwo. In jouw lessen, waarbij de doeltaal de voertaal is, werk je met de leerlingen aan de vier taalvaardigheden: lezen, luisteren, spreken en schrijven. 

Je werkt intensief samen met je collega's uit de sectie aan onderwijsontwikkeling en kwaliteitsverbetering, waarin centraal staat: het bieden van maatwerk aan de leerling, de doorlopende ontwikkel-/leerlijn van het vak Frans en de samenwerking met collega's van andere taalvakken.

Jouw profiel

Je beschikt minimaal over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Frans. 
Je investeert in je relatie met de leerlingen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen waarbij je de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van leerlingen stimuleert. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep en ben je in staat onderwijs op maat te geven door middel van differentiatie. Net als je collega's ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerlingen en sta je open voor contact met ouders en je collega's. We verwachten ook dat je goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback, net zoals wij dit van alle collega's, leerlingen en ouders verwachten.

Jouw werkplek

Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo met leerwegondersteunend onderwijs, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

Locatie De Thij en locatie Lyceumstraat vervullen met hun brede onderwijsaanbod een streekfunctie. Het lesaanbod varieert van vmbo tot en met havo/vwo/vwo-extra. Met ingang van schooljaar 2021-2022 zullen- in het kader van de krimp- leerlingstromen samengevoegd worden. Dat betekent dat alle leerlingen uit klas 3 en hoger onderwijs gaan volgen op de nieuwe bovenbouwlocatie Lyceumstraat en alle leerlingen van leerjaar 1 en 2 onderwijs gaan krijgen op de nieuwe onderbouwlocatie De Thij. De vacature is volledig gericht op lessen in het tweede graads gebied, waardoor het pendelen tussen de locaties De Thij en Lyceumstraat tot de mogelijkheid kan behoren.

Nieuwe collega's worden ingewerkt door een vakcoach en krijgen intensieve begeleiding op didactisch gebied. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en waar wenselijk, dan wel mogelijk, gefaciliteerd.

Ons aanbod

Met ingang van 1 augustus 2021 hebben we een vacature van 1,2 – 1,4 fte in het 2e graads gebied, die we graag willen invullen met twee docenten. De gewenste omvang van de aanstelling is daarmee bespreekbaar. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van minimaal 1 schooljaar.

Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevr. E. de Vries
Functie: adjunct-directeur
Telefoonnummer: 06 - 51 53 64 36

Reageren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. 

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Twents Carmel College

Naam school
Adres
Lyceumstraat 36 , 7572CR Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.