Vacature Docent Paraveterinair in Hardenberg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Paraveterinair 
Datum online
2021-05-31 31-05-2021
Sluitingsdatum
14-6-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 FTE
Omschrijving
Studenten vakkundig inspireren op het gebied van de dierenartsenpraktijk, zit het ook in jouw natuur? Bij Zone.college bieden wij onderwijs waarin de zorg voor al wat leeft, natuur, klimaat, groen en dieren centraal staat. Wil jij onze studenten vakkundig inspireren, ze uitdagen en ze laten ontdekken hoe zij kunnen bijdragen aan een gezonde, groene toekomst van mens en wereld? Lees dan zeker verder!

Omvang
Met ingang van volgend schooljaar zijn wij voor de locatie Hardenberg op zoek naar een docent paraveterinair voor 0,6 fte. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op vast.

Wat ga je doen?
Als docent paraveterinair is het jouw hoofdtaak om onderwijs te verzorgen en studenten te begeleiden. Je leidt de studenten op gebied van communicatie, vaardigheden en vakkennis op, om als volwaardige paraveterinair werkzaam te zijn binnen een moderne dierenartsenpraktijk.
De zelfverantwoordelijke teams binnen Zone.college hebben veel vrijheid en staan dicht bij de studenten. We proberen ons onderwijs steeds te verbeteren, waarbij van ieder teamlid een actieve bijdrage wordt verwacht. In deze functie heb je dan ook veel vrijheid om het onderwijs vorm te geven, we vragen van jou daarom een actieve en betrokken houding. Daarnaast draag je bij aan de organiserende en coördinerende taken binnen een onderwijsteam.   
 

Eisen

Functie-eisen
Je profiel
  • Je bent bij voorkeur afgestudeerd als veterinair (bij voorkeur richting landbouwhuisdieren);
  • Je hebt een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het mbo (bij voorkeur 2e graad) of je bent bereid deze te behalen;
  • Je hebt affiniteit met het werken met mbo-studenten;
  • Je draagt graag je kennis over aan studenten, helpt hen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden, je vindt het leuk om studenten te begeleiden met hun integrale opdrachten en hen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
  • Je beschikt over organisatietalent, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat mensen en middelen op het juiste moment beschikbaar zijn;
  • Je bent communicatief vaardig, overlegt makkelijk met ouders, (leer) bedrijven en collega's;
  • Je bent een teamplayer, zoekt graag de samenwerking op met collega's, je stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig;
  • Je bent in staat te denken in (creatieve) oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waar ze zich thuis voelen. Nieuwe mogelijkheden ontdekken. Met hoofd, hart en handen uitgroeien tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken wereldburgers, die oog hebben voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij willen graag dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven iedereen de ruimte om kennis te maken met collega’s en de organisatie middels introductieprogramma’s. Tevens vinden wij het van groot belang dat je als docent veel vrijheid hebt om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je verder ontwikkelen met betrekking tot vraagstukken in relatie tot je functie. Wij zien het unieke in elke medewerker en zetten je graag in op je talenten!
Salaris is conform cao mbo (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.
 

Over Zone.college

Naam school
Adres
Parkweg 1a2 , 7772XP Hardenberg
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Angelique Withaar (docent) door een e-mail te sturen naar: Withaar@zone.college

Wil je reageren? Stuur je cv en motivatie uiterlijk 14 juni door op de button “Solliciteer nu!” te klikken. We zien ernaar uit kennis met je te maken.

De eerste gesprekken vinden plaats op 23 juni in de middag op de locatie Hardenberg. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling HR van Zone, telefoonnummer 088-2620999 (optie 2) of stuur een e-mail naar: solliciteren@zone.college.

Deze vacature is zowel intern als extern geplaatst.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.