Vacature Docent aardrijkskunde in Enschede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent aardrijkskunde 
Datum online
2021-05-31 31-05-2021
Sluitingsdatum
25-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4322
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 0,5
Omschrijving

Ben jij tweedegraads docent aardrijkskunde die het als een uitdaging ziet om leerlingen te enthousiasmeren voor een mooi vakgebied? Of ben je studerend hiervoor? En ben je in het nieuwe schooljaar beschikbaar voor een baan bij Bonhoeffer College in Enschede? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen aardrijkskunde aan leerlingen in de onderbouw van havo/vwo op locatie Bruggertstraat van het Bonhoeffer College.
Door jouw interesse voor het vak en je pedagogische kwaliteiten weet je de leerlingen steeds te boeien. Zo begeleid je ze naar optimale resultaten en interesse voor je vak.  

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak aardrijkskunde of bent studerend hiervoor.

Je bent flexibel, geduldig en in staat om leerlingen positief te benaderen. Je bent resultaatgericht en hebt gevoel voor humor. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak aardrijkskunde en help je hen om keuzes te maken in hun opleiding en zich voor te bereiden op het succesvol afronden van hun opleiding. 
Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er een prettige leer- en werksfeer. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamplayer.

Jouw werkplek

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede.

Op locatie Bruggertstraat (circa 1.250 leerlingen en 110 medewerkers) zijn leerlingen eigenaar van hun eigen leerproces, leren is van jezelf. Als docent geef je leerlingen de juiste ingrediënten om invulling te geven aan het eigen lesrooster.

Ons aanbod

Het betreft een parttime functie voor 0,4 - 0,5 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 augustus 2021.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Mevrouw E. Berkien
Telefoonnummer: 053 - 751 22 00 of 06-48 50 61 61.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Bonhoeffer College

Naam school
Adres
Vlierstraat 77 , 7544GG Enschede Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.