Vacature Docent Geschiedenis 2e graad in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Geschiedenis 2e graad 
Datum online
2021-05-28 28-05-2021
Sluitingsdatum
15-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Aantal uren
15-20
Omschrijving
Ben jij bedreven in het motiveren van jongeren en weet jij de geschiedenis in de lessen tot leven te brengen? Wil jij leerlingen wegwijs maken in de vraagstukken van de geschiedenis, het wel en wee van de maatschappij? Wil je hen een brede kijk op de wereld geven en hun rol daarin? 
Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (TTO) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?

Over ons
Jouw team, jouw uitdaging
Je bent een enthousiaste tweedegraads bevoegd docent Geschiedenis. Je hebt hart voor de leerling, houdt van een coachende leerstijl en pakt een actieve rol in het team. Ook binnen de secties geschiedenis ben je een teamplayer.

 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Over jou
Jij bent
in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Geschiedenis en hebt bij voorkeur ervaring met lesgeven in dit vak. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemendheid en bevlogenheid. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of tto-docent, aan.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.Verder zijn er ook nog:
  • opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • salaris conform cao VO
  • eindejaarsuitkering van 8% 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.             
Dienstverband                       
Het eerste dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.


 

Over Pieter Groen

Naam school
Adres
Helmbergweg 10 , 2221SZ Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Onze school  
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden.  
De school telt 1500 leerlingen, heeft goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.    
  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer vòòr 15 juni 2021 via Meesterbaan.
 
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marion Prent, directeur Pieter Groen, e-mail: m.prent@andreascollege.nl.
Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 071-4024201.
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Bosman,  personeelszaken. Per mail bereikbaar op p.bosman@andreascollege.nl
 
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Bosman of mevrouw Prent. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.
 
Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum.
                       
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.