Vacature Docent Nederlands in Deventer

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2021-05-27 27-05-2021
Sluitingsdatum
18-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Referentienummer
4310
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 0,65
Omschrijving

Ben jij in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands? Of ben je vergevorderd in die opleiding? En wil je graag aan de slag in de onderbouw havo/vwo? Solliciteer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Nederlands in klas 1, 2 en 3 van havo, atheneum , gymnasium en Ecolyceum.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands of bent vergevorderd in die opleiding. Daarnaast ben je collegiaal en professioneel, en je bouwt aan de school. Jouw motiverend vermogen helpt leerlingen enthousiast te maken voor het vak.

Jouw werkplek

Je werkt op het Etty Hillesum Lyceum, locatie De Boerhaave, een onderbouwschool voor ruim 800 leerlingen van gymnasium, atheneum en havo leerjaar 1 t/m 3. De Boerhaave is een school waarin leerlingen en docenten worden uitgedaagd de grenzen te verleggen. Er wordt op een transparante manier samengewerkt, waarbij (zelf)vertrouwen en toekomstgerichtheid belangrijke kenmerken zijn en het is een school waar veel aandacht is voor kwaliteit, sfeer en open communicatie.

Speciaal voor de meer begaafde leerlingen is Het Ecolyceum opgericht. Een nieuwe leerroute op de school waarbij leerlingen het reguliere lesprogramma in 4 dagen doen. De vijfde dag wordt geheel in projectvorm verzorgd met thema's rondom duurzaamheid.

Onze missie: "De Boerhaave wil een school zijn met herkenbare en onderscheidende leerroutes, met een voor leerlingen en medewerkers veilig en uitnodigend leer- en werkklimaat in een cultuur waarin samenwerking en vertrouwen leiden tot bovengemiddelde prestaties. Persoonlijke aandacht en goede ondersteuning zijn heel normaal. Willen leren en ontwikkelen is daarbij voor zowel leerlingen als medewerkers volstrekt logisch. De Boerhaave streeft er daarom naar een lerende organisatie te zijn waarin ruimte geven, ruimte krijgen en ruimte nemen de kernwaarden zijn". 

Meer informatie over de school vind je op  https://www.ettyhillesumlyceum.nl/de-boerhaave.

Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de materiële kenmerken van het openbaar onderwijs. Het Etty Hillesum Lyceum telt ongeveer 5.000 leerlingen en 600 medewerkers. De instelling bestaat uit zes relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in de stad en gemeente Deventer aanbieden. De zes scholen verschillen qua structuur: zo zijn er drie onderbouwscholen met een onderwijsaanbod dat varieert in breedte, een bovenbouwschool voor het vmbo, een bovenbouwschool voor de tweede fase en een school voor praktijkonderwijs.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,4 - 0,65 fte fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering en een pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering, een aantrekkelijk fietsplan en een laptop voor gebruik op school en thuis.

Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw M. Maters, teamleider, telefoonnummer 0570 - 504 640.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering en een pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering, een aantrekkelijk fietsplan en een laptop voor gebruik op school en thuis.

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Adres
Laan van Borgele 60 , 7415DJ Deventer Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.