Vacature Docent Biologie/Science 2e graad in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Biologie/Science 2e graad 
Datum online
2021-05-27 27-05-2021
Sluitingsdatum
15-6-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Aantal uren
15-20
Omschrijving
Word jij gelukkig van het uitleggen van leerstof Biologie en Science aan leerlingen in de onderbouw? Kun jij met enthousiasme vertellen en de leerlingen genoeg ruimte geven om de studie van het leven zelf te ontdekken? Sluit jij aan op digitaal onderwijs als belangrijke pijler en ga jij niet voorbij aan het persoonlijke contact met onze leerlingen? Wij zijn een gezellige, actieve school met regulier en tweetalig onderwijs (tto) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?

Over ons
Jouw team, jouw uitdaging
Als biologie/science-docent op Pieter Groen maak je onderdeel uit van de sectie biologie en de ontwikkelgroep science, waarin de bètasecties goed vertegenwoordigd zijn. Daarnaast behoor je  tot het team havo, vwo of tto. De missie van biologie en science is leerlingen te laten verwonderen over hoe bijzonder leven op deze planeet eigenlijk is. We leren hen om daarvoor te kijken naar zichzelf, hun naaste omgeving en de hele wereld. We laten hen zoeken naar verbanden en verklaringen. We bieden daarvoor kennis, actualiteiten en allerlei werkvormen en practica aan. Om de leerlingen de beste leerervaring te bieden, laten we ze met behulp van practica zelf ontdekken hoe mooi biologie en science zijn. Hiervoor hebben we de beschikking over goed uitgeruste lokalen, een nieuw science centre dat per september in gebruik wordt genomen en ondersteuning door de TOA.
 
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Over jou
Jij bent
Een tweedegraads bevoegd docent biologie. Je hebt een hart voor biologie en science, zoekt verbinding met de andere bètavakken en vindt het leuk hierover te vertellen. Je weet hoe je de leerlingen ‘aan’ kunt zetten, zodat zij zelf verantwoordelijkheid krijgen voor hun eigen leertraject. Je weet je weg te vinden in de digitale wereld; je kunt werken met standaardprogramma’s en het kost je weinig moeite om nieuwe programma’s onder de knie te krijgen.
 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.     Verder zijn er ook nog:
  • opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • salaris conform cao VO
  • eindejaarsuitkering van 8% 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.             
Dienstverband                       
Het eerste dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.


 

Over Pieter Groen

Naam school
Adres
Helmbergweg 10 , 2221SZ Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Onze school  
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden.  
De school telt 1500 leerlingen, heeft goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.    
  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer vòòr 15 juni 2021 via Meesterbaan.
 
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anja van Rhijn, Adjunct-directeur,
e-mail: a.vanrhijn@andreascollege.nl Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 071-4024201 / 06-306 365 53.
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Bosman, personeelszaken. Per e-mail bereikbaar op p.bosman@andreascollege.nl

Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Bosman. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.

Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.