Vacature Teamleider 0-6 jaar. in Delft

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Teamleider 0-6 jaar. 
Datum online
2021-05-19 19-05-2021
Sluitingsdatum
19-6-2021
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
FTE
0.8
Omschrijving
Over ons
Max Havelaar Kindcentrum is een integrale voorziening voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar. In ons prachtige pand in het centrum van Delft werken onderwijs (SCO Delft e.o.) en kinderopvang (Stichting Rijswijkse Kinderopvang) samen aan de ontwikkeling van kinderen. We bieden een integraal en samenhangend aanbod van spelen, leren en vrije tijd. Samenwerking met ouders staat bij ons hoog in het vaandel. Medewerkers werken in multidisciplinaire teams en krijgen ruimte en kansen voor professionalisering en persoonlijke ontwikkeling.

Het team van Max Havelaar Kindcentrum bestaat uit ongeveer 50 pedagogisch medewerkers, leerkrachten, intern begeleiders, planners, conciërges, onderwijsassistenten, IKC medewerkers en leidinggevenden. Zij werken samen in multidisciplinaire teams. Het kindcentrum wordt aangestuurd door een directeur en twee teamleiders, een teamleider 0-6 jaar en een teamleider 6-12 jaar.
Samen vormen zij het managementteam.


 

Eisen

Functie-eisen
Jij bent
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve en financiële doelstellingen van het team 0-6 jaar.
Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van onderwijs en opvang van kinderen van in deze leeftijdsgroep. Binnen dit team vind je een kinderdagverblijf, voor- en buitenschoolse opvang en onderwijs voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Het team dat je aanstuurt bestaat uit 21 medewerkers.

Vanuit jouw kennis en ervaring in de kinderopvang lever je een actieve bijdrage aan de samenwerking tussen opvang en onderwijs binnen het kindcentrum. Met jouw leidinggevende- en coachende ervaring zorg je voor stabiliteit en rust in je team en daag je medewerkers ook uit om buiten hun grenzen te denken.
Je bent een teamleider die verantwoordelijkheid neemt maar ook geeft aan je medewerkers. Je bent vasthoudend en weet in een omgeving die sterk in ontwikkeling is doelen te formuleren en te behalen.

Heb jij een pedagogische achtergrond en heb je ervaring in het aansturen van één of meerdere kinderopvang vestigingen? Heb jij een duidelijke visie op de samenwerking tussen opvang en onderwijs en wil je die graag in praktijk brengen? Dan is dit de perfecte baan voor jou!


Wij vragen
Je zorgt ervoor dat jouw medewerkers optimaal functioneren, dat ze elke dag een stap extra zetten om voor de kinderen het beste te leveren, dat ze begrijpen wat er van ze verwacht wordt binnen een doorgaande ontwikkelingslijn en hoe ze daarbinnen de kwaliteit van de dienstverlening steeds weer een stapje verder kunnen brengen.
 • je hebt ideeën over hoe het nog beter kan en hoe de samenwerking binnen het kindcentrum nog verder te intensiveren.
 • Je bent een ondernemende leidinggevende met ruime ervaring in de kinderopvang en bent nieuwsgierig en bereid je te verdiepen in de onderwijswereld.
 • Je omarmt uitdagingen en stimuleert je omgeving om hetzelfde te doen.
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 11
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
 • Een enthousiast en multidisciplinair team.
 • Een kindcentrum waar onderwijs en kinderopvang hand in hand gaan.
 • Een stimulerende leeromgeving voor kinderen en collega’s.
 • Betrokken medewerkers en een goede sfeer.
 • Een aanstelling van één jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • FiscFree: fiscaal aantrekkelijke aanschaf van een bijv. fiets, laptop of telefoon
 • Reiskosten en korting op de kosten van kinderopvang voor eigen kinderen
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • De inschaling voor deze functie is conform de cao Kinderopvang in schaal 11: minimaal € 3.544,00 tot maximaal € 4.853,00 

Over SCO Delft e.o.

Naam school
Adres
Vulcanusweg 263 g , 2624AV Delft Zuid-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. van Eyk
Omschrijving
Missie
Het is onze missie onderwijs te bieden dat leerlingen op een actieve en veilige manier volop kansen biedt om zich te ontwikkelen tot waardevolle mensen en deelnemers aan de maatschappij.

Visie
Een school is een maatschappelijke organisatie en heeft derhalve een maatschappelijke opdracht om jongeren te laten leren en bij te dragen aan hun vorming en ontwikkeling tot autonome en sociale mensen.
Bij de begeleiding die we onze leerlingen bieden in hun groei en ontwikkeling tot volwassenen die goed voorbereid hun plek kunnen innemen in het vervolgonderwijs en de maatschappij handelen we vanuit de visie dat we staan voor bereikbaar en kwaltitatief goed, christelijk onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Voor vragen kun je mailen of bellen naar Annelies Verduin, manager kinderopvang SRK, 06-29409624. Wil je meer weten over SRK neem een kijkje op onze website: https://www.kinderopvang-plein.nl/
 
Solliciteren
Stuur je CV en motivatiebrief naar: Personeelsadministratie@scodelft.nl

De sluitingsdatum voor deze vacature is 9 juni 2021
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 14 juni 2021
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.