Vacature Conrector Leerlingbegeleiding in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Conrector Leerlingbegeleiding 
Datum online
2021-05-04 04-05-2021
Sluitingsdatum
28-5-2021
Met ingang van
01-06-2021
Omschrijving
Jij vormt samen met de rector en conrector onderwijs het kernteam op de vestiging. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren, begeleiden en aansturen van de leerlingbegeleiders. Naast de verantwoordelijkheid voor je eigen deelgebied ben je met het kernteam gezamenlijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Luzac Utrecht.

Je voert oudergesprekken, signaleert risico’s naar schoolleiding en ouders en informeert hierbij over de acties die genomen moeten worden. Je stuurt op het continu verbeteren van de kwaliteit van de leerlingbegeleiding in het algemeen en de leerlingbegeleiders in het bijzonder. Je bent het eerste aanspreekpunt voor ouders en bent in staat potentiële klanten de propositie van Luzac uit te leggen en hoe die passend kan zijn voor de specifieke situatie van hun zoon of dochter.

De leerlingen van Luzac Utrecht willen een veilige, kleinschalige, maar bovenal leuke leeromgeving, waarin zij worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Als conrector leerlingbegeleiding faciliteer je zowel een vliegende start voor onze brugklasleerlingen als de randvoorwaarden waardoor leerlingen een diploma op het voor hen hoogste niveau weten te halen. 

De leerlingen van Luzac Utrecht willen een veilige, kleinschalige, maar bovenal leuke leeromgeving, waarin zij worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Als conrector leerlingbegeleiding faciliteer je zowel een vliegende start voor onze brugklasleerlingen als de randvoorwaarden waardoor leerlingen een diploma op het voor hen hoogste niveau weten te halen. 

Luzac Utrecht is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Diaconessenstraat met uitzicht op de Catharijnesingel en Oudegracht, middenin het centrum. Een inspirerende locatie voor onze leerlingen en docenten. Wil je alvast een digitaal kijkje nemen klik dan op de link : https://www.luzac.nl/vestigingen/luzac-utrecht/

Mocht je meer informatie willen over de functie en het werken bij Luzac, neem dan contact op met Sjoerd van Weele (rector) via 030 232 27 97.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Overige of Pabo
Functie-eisen
  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau met bij voorkeur 2-4 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
  • Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid en hebt ca. 5 jaar werkervaring als docent of een achtergrond in de psychologie;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid met een duidelijke visie op leerlingbegeleiding, bent besluitvaardig en in staat om je team te motiveren en te coachen;
  • Je bent mensgericht en in staat om relaties op te bouwen met collega’s, leerlingen en ouders en deze in complexe situaties in stand te houden;
  • Je bent integer, stressbestendig, sensitief en kunt uitstekend plannen en overzicht houden.
Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De manier waarop we ons onderwijs vormgeven onderscheidt ons van andere scholen. Wij zijn er op gericht ons onderwijs zo professioneel en efficiënt mogelijk te organiseren. We scheppen de noodzakelijke voorwaarden en faciliteren zoveel mogelijk onderwijskundige zaken.

Werken bij Luzac is werken voor een organisatie die voorop wil lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en volop in beweging is. Dit biedt onze medewerkers uitdaging en kansen om zich verder te ontwikkelen. Onze arbeidsvoorwaarden worden ieder jaar vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids. Deze functie is ingeschaald in schaal D met een maximum salaris van € 4.000 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Over Luzac Utrecht

Naam school
Adres
Diaconessenstraat 1 , 3511XX Utrecht Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Recruitment Luzac
Omschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Belangrijk om te weten:
Luzac acht het voor elke functie van groot belang dat een medewerker – mede vanwege het werken met kinderen/jongeren en de bijbehorende voorbeeldfunctie – van onbesproken gedrag is en dat gedurende het dienstverband ook blijft. Om bij Luzac te kunnen solliciteren dien je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het onderwijs te kunnen overleggen op het moment van tewerkstelling en periodiek (om de drie jaar).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.