Vacature Studenten pabo voor regio Rotterdam in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Studenten pabo voor regio Rotterdam 
Datum online
2021-05-04 04-05-2021
Sluitingsdatum
3-6-2021
Met ingang van
2021-05-04
Aantal uren
16
Omschrijving

Hoi enthousiaste pabostudent! Wil jij graag naast je studie ervaring opdoen in het onderwijs door in te vallen? Dan ben ik op zoek naar jou. Als jij klaar bent voor een veelzijdige en uitdagende (bij)baan dan wil ik graag met jou in contact komen!
Voor diverse basisscholen in Rotterdam en omgeving zijn wij op zoek naar studenten die op dit moment de pabo opleiding volgen. De scholen in deze regio kenmerken zich door de samensmelting van culturen, achtergronden en overtuigingen. Hierdoor heeft iedere school zijn eigen identiteit, waardoor jij de mogelijkheid hebt om deze scholen van binnen te zien. Dit is natuurlijk een ontzettend goede aanvulling op de stages die jij voor de opleiding volgt. Ben jij per direct op zoek naar baan voor naast je studie, waarbij er rekening wordt gehouden op welke dagen jij beschikbaar bent en bijvoorbeeld ook wanneer je tentamens hebt.

Je bent nog niet afgestudeerd, maar wel heel gemotiveerd! Je wilt al aan de slag om snel ervaring op te doen en de scholen in jouw omgeving uit de brand te helpen. De flexibiliteit hou je zelf; heb je binnenkort tentamens? Je kunt zelf je beschikbaarheid bijhouden! Heb je wat minder les en meer tijd om dagen te werken, dan is dit zo geregeld. 

Jij neemt de groep over van de juf of meester, en zorgt ervoor dat de kinderen een geweldige dag hebben. Er staan altijd collega’s (en kinderen) voor je klaar om te helpen, want iedereen begrijpt dat jij nog bezig bent met de opleiding en de kneepjes van het vak nog onder de knie probeert te krijgen.

Eisen

Functie-eisen

Je hebt je propedeuse van de pabo in de pocket;

Jij draait je handen niet om voor een dag zelfstandig een groep te draaien;

Jij biedt structuur zodat iedere leerling weet waar hij/zij aan toe is;

Je bent één of meerdere dagen per week inzetbaar.


Is deze vacature toch niet wat je zoekt? Dan zit je alsnog goed bij DIT IS WIJS. Bij ons kun je namelijk lesgeven op jouw manier. Bij een school en klas die bij je past. Zo zit je op je plek. Schrijf je in en laat ons de perfecte uitdaging voor je vinden. We nodigen je snel uit voor een (digitale) kop koffie!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
1853
Arbeidsvoorwaarden

DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops zodat jij je optimaal kunt blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional. Ook krijg je een persoonlijke coach die stand-by staat om jou te helpen en te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 3011AZ Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.