Vacature Teamleider VO in Leiden

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Teamleider VO 
Datum online
2021-05-04 04-05-2021
Sluitingsdatum
16-5-2021
Met ingang van
augustus 2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Op het Da Vinci College Kagerstraat ontstaat per 1 augustus 2021 een vacature voor:
                                               
                                                        Teamleider m/v

De te benoemen functionaris krijgt de leiding over de coaches/mentoren en docenten die lid zijn van een van de teams binnen de vestiging. In eerste instantie zal dit het team HAVO bovenbouw zijn, op termijn is een wisseling van teams tussen teamleiders niet uitgesloten. Het betreft een LD-functie voor minimaal 0,8 fte, waarvan ca. 0,6 fte teamleiderschap, aangevuld met lesgevende taken.

De vacature wordt zowel intern, binnen de Scholengroep Leonardo da Vinci, als extern uitgezet.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Functie-informatie/Profiel

Op elke afdeling is een team van docenten verantwoordelijk voor het onderwijskundig proces en de leerlingbegeleiding. Het onderwijs wordt uitgevoerd binnen de kaders van de visie en de missie van de Scholengroep Leonardo Da Vinci. Daarbinnen is aandacht voor kennis, vaardigheden en attituden. De teamleider geeft leiding aan een team van docenten en is met het team verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs. De teamleider draagt mede zorg voor de afstemming van de onderwijsuitvoering en de ontwikkeling van het beleid voor leerlingenbegeleiding binnen de afdeling en levert een bijdrage aan de uitvoering van het onderwijs. Hij/zij onderschrijft de kernwaarden, de visie en de missie van de Scholengroep Leonardo da Vinci. Het Da Vinci College Kagerstraat wordt aangestuurd door een rector, een conrector, een manager beheer en organisatie en een middenkader van teamleiders. De teamleider functioneert onder verantwoordelijkheid van de directie van het Da Vinci College Kagerstraat en meer in het bijzonder van de conrector.

Het uitgebreide competentieprofiel en de werkzaamheden van de functie teamleider is beschikbaar. De aanstelling geldt voorlopig voor de duur van één jaar. Voor 1 mei 2022 zal het functioneren van de teamleider worden beoordeeld. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LD
Arbeidsvoorwaarden
De Scholengroep Leonardo da Vinci is een dynamische organisatie waar het op alle scholen prettig werken is. De sfeer is ontspannen en collegiaal. Wij bieden vele mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van kwaliteiten en talenten. Op grond van de CAO VO bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: Bedrijfsfitness regeling, een fietsplan en mogelijkheden om via collectieve regelingen een ziektekostenverzekering, verzekeringen en financiële producten af te nemen. 

Over St. Sg. Leonardo Da Vinci Leiden

Adres
Kagerstraat 7 , 2334CP Leiden Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. F. Bosman
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Omschrijving
Scholengroep Leonardo da Vinci
De Stichting Scholengroep Leonardo da Vinci Leiden bestaat momenteel uit de volgende scholen:
Het Leonardo College (mavo, havo, vwo, Topsport Talentschool) gevestigd aan de Noachstraat  en het Da Vinci College met de scholen Kagerstraat  (mavo, havo, vwo, Technasium) en Lammenschans (mavo, vmbo basis en kader). Sinds kort bieden wij ook op onze ISK (Da Vinci City College) de mogelijkheid tot het halen van een diploma! Wij zijn er trots op dat we ons een opleidingsschool van Ros Rijnland mogen noemen.
In welke richting een leerling zich ook ontwikkelt, er is binnen de Scholengroep Leonardo da Vinci altijd een opleiding die past. Voor denkers en doeners. Van sportief tot creatief. Elke school heeft haar eigen aanbod, sfeer en identiteit.
We werken allemaal vanuit dezelfde kernwaarden: respect, verantwoordelijkheid en inzet.
 In onze scholen hechten we grote waarden aan:
  • Kennisontwikkeling: een diploma in een toekomstgericht curriculum
  • Verbondenheid: individuele vorming binnen de groep en maatschappelijke vorming
  • Maatwerk: personalisatie en keuzevrijheid
Ons onderwijs kenmerkt zich door betekenisvol leren, oog voor diversiteit en persoonlijke begeleiding op maat. Natuurlijk gelden er duidelijke regels, een voorwaarde voor een plezierig leer- en werkklimaat.
We zoeken ambitieuze medewerkers die beschikken over een pro-actieve en flexibele instelling om vanuit de rol van docent of lid van het onderwijsondersteunend personeel een bijdrage aan het ontwikkelen van ons onderwijs te leveren.
Onze scholen zijn gevestigd in onderwijsstad Leiden.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Tot 17 mei 2021 kunt u reageren op deze vacature. Reacties die later binnenkomen worden niet meer in behandeling genomen.

Voor nadere informatie en sollicitaties kan contact opgenomen worden met mevrouw Dezitter, rector Da Vinci College Kagerstraat, via ADEZ@davinci-leiden.nl. 
Het competentieprofiel voor deze functie kunt u opvragen bij mevrouw F. Bosman, afdeling Personeelszaken, FBOS@davinci-leiden.nl.

Uit uw brief blijkt dat u belangstelling heeft voor deze functie en u licht uw belangstelling en geschiktheid toe met een motivatie.      De gesprekken met de benoemingsadviescommissie vinden plaats in de vierde week van mei 2021. Een (eventuele) tweede ronde vindt plaats in de eerste week van juni. De benoemingsadviescommissie bestaat uit de rector, de conrector, een teamleider, een docent uit het team HAVO bovenbouw, een leerling uit de leerlingenraad en een lid van de deelraad.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.