Vacature Leerkracht Bovenbouw in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht Bovenbouw 
Datum online
2021-05-04 04-05-2021
Sluitingsdatum
31-5-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 Fte
Omschrijving
Hé, held! Sta je te popelen om les te geven op een Montessori Kindcentrum in wording in Amsterdam Noord? Werk je liever vandaag dan morgen aan de kansgelijke en kansrijke toekomst van al jouw leerlingen? En wil jij je handen uit de mouwen steken om ons kindcentrum te ontwikkelen tot een veilige plek voor alle kinderen uit de buurt? Dan is leerkracht voor onze bovenbouw iets voor jou.

Hier krijg jij energie van:
 • Kansengelijkheid waarbij al jouw leerlingen de kans krijgen om zich te ontplooien tot de beste versie van zichzelf.
 • Kwalitatief goed onderwijs waar de individuele ontwikkeling van ieder kind centraal  staat. Ieder kind leert en ontwikkelt zich in eigen tempo en op eigen wijze.
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Binnen duidelijke regels en grenzen leerlingen uitdagen om zo zelfstandig mogelijk te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen keuzes en gedrag.
 • Leerlingen opleiden voor toekomstige banen waarvan we nog geen idee hebben wat die precies inhouden. Daarom leren we ze digitale geletterdheid, kritisch denken en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling en omgeving.
 • Een gezonde school die aandacht heeft voor bewegen en goede voeding.
 • Meebouwen aan ons Montessori Kindcentrum om ons onderwijs te verbeteren en te vernieuwen.
 • Samen van elkaar leren met behulp van de driehoek leerling-leerkracht-ouder.
 Hier gaat jouw strijdershart van kloppen:
 • Montessori Kindcentrum de Krijtmolen is een ambitieuze en vrolijke school waar ouders, kinderen en leerkrachten uit alle windstreken zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. We leren met en van elkaar, vergroten onze wereld en maken van leren iedere dag een feestje.
 • Kansengelijkheid. Vanuit een inclusief, veilig en positief klimaat strijd je voor een stevige basis op reken- en taalgebied voor jouw leerlingen. je ontdekt en ontwikkelt de talenten van jouw leerlingen. Zodat zij aan het eind van acht jaar onderwijs aan de start staan van een bewust wereldburgerschap.
PS 
Aan de rand van de Molenwijk, midden in het groen, ligt Montessori Kindcentrum in wording De Krijtmolen, de school van de toekomst. Samen met Combiwel creëren wij een veilige en geborgen plek waar leerkrachten een stap extra zetten om samen met de ouders de nieuwsgierigheid van de kinderen aan te wakkeren en ze te helpen om zelfstandig in het leven te staan. Dagelijks gaan 160 leerlingen bij ons naar school en spelen ze op het natuurschoolplein. Wij begeleiden leerlingen in hun ontwikkeling waarbij we rekening houden met verschillen en behoeften.

Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen (inclusief een school voor speciaal basisonderwijs) die Amsterdam Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4.150 kinderen en heeft 450 medewerkers in dienst. Amsterdam Noord is aantrekkelijk, groen, divers, gezellig en vernieuwend. Deze dynamiek zien we terug in onze scholen en in het werk dat wij voor hen verzetten.

Eisen

Functie-eisen
Deze bagage neem jij mee:
 • De 3 S’en: Strijdkracht, Strijdlust en Strijdvaardigheid.
 • Lef om alles uit het kind te halen plus een klein beetje extra, zodat kinderen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen.
 • Een lerende houding waardoor je veranderingen ziet als kans.
 • Een prettig ontwikkeld reflectief vermogen.
 • Sensitief als het gaat om belangen, posities en verantwoordelijkheden van kinderen, ouders en collega’s.
 • Gevoel voor humor, relativering, gezelligheid, vrolijkheid en energie.
 • Affiniteit met montessori onderwijs.
 • Een montessori-bevoegdheid of je staat open voor het behalen hiervan.
 • En tot slot een open deurtje: je bevoegdheid voor het primair onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
We bieden:
 • inschaling conform de cao PO met aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden van Innoord
 • al onze leraren in opleiding (lio) worden uiteraard betaald
 • voortdurende begeleiding en coaching, ook voor onze zij-instromers
 • collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (IPAP)
 • extra betaald Partnerverlof: bij aanvullend verlof vullen we je salaris aan tot 100%
 • extra reiskosten boven de cao-regeling 
 • je ontvangt de Amsterdamse toeslag 

Over De Krijtmolen

Naam school
Adres
Molenwijk 8 , 1035EE Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Jorrit Liesting
Omschrijving
Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen.
Innoord, voorheen Stichting Openbaar Onderwijs Noord, is voortgekomen uit het stadsdeel Amsterdam-Noord. Tot 2008 lag het schoolbestuur van de openbare basisscholen in Amsterdam-Noord in handen van het stadsdeel. Het jaar ervoor had de stadsdeelraad van Amsterdam-Noord besloten om het basisonderwijs te verzelfstandigen in de vorm van een bestuurscommissie. Daarom werd vanaf 1 januari 2008 de Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam-Noord eindverantwoordelijk voor het onderwijs dat in de openbare scholen wordt verzorgd. Door de oprichting van een aparte stichting op 30 december 2010 heeft het schoolbestuur een onafhankelijkere positie gekregen. Vanaf 2 juni 2017 zijn we verder gegaan onder de naam Innoord.

De stichting is onderdeel van de Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Ook Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR), Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ), Stichting Sirius, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) zijn lid van deze federatie.

Visie
Ieder kind heeft een talent en e`lk talent is even belangrijk. Ongeacht afkomst, cultuur, IQ, opvoeding of geloof. Het is de kunst dat talent te vinden en tot bloei te laten komen. En dat talent te versterken. Dat schept zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfbewustzijn. En dat positieve zelfbeeld zorgt later voor actieve wereldburgers die volwaardig meedoen in de maatschappij.

Missie
De toekomst voorbereiden op onze leerlingen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is vooral een statement. We willen ermee zeggen dat we met ons onderwijs invloed willen uitoefenen op de toekomt. Kinderen zijn de toekomst.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Vragen?
Heb je nog vragen over deze vacature? Stuur dan een mail naar onze directeur Jorrit Liesting via j.liesting@innoord.nl. En vergeet niet om op onze website te kijken.

Solliciteren?
Je motivatiebrief en cv ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk via de mail naar: j.liesting@innoord.nl of het formulier onderaan de vacaturepagina op dewerkplekvanjeleven.nl. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.