Vacature Medewerker examen-toetsbureau in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker examen-toetsbureau 
Datum online
2021-05-04 04-05-2021
Sluitingsdatum
18-5-2021
Met ingang van
27-08-2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0000
Omschrijving
Voor de stafdienst onderwijsorganisatie zijn we voor het schooljaar 2021-2022 op zoek naar een:
 
Medewerker examen-toetsbureau (1,0 fte)
 
De functie:
De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het examen-toetsbureau van het Grafisch Lyceum Rotterdam.
Je verricht werkzaamheden ter ondersteuning van het examen en toets programma:
Je zorgt voor het op tijd aanleveren van examens en toetsen en organiseert de bijzondere voorzieningen, je regelt de examenruimte  en de nodige materialen tijdens de examens, je instrueert surveillanten en informeert de sectoren over de inzet van surveillanten.
Je voert administratieve werkzaamheden uit:
Je rapporteert bijzonderheden conform het examenreglement, je registreert absenten en draait overzichten uit en je verzorgt de informatieoverdracht aan alle sectoren.
Je ziet toe op het naleven van het examenreglement.
Je verricht surveillance bij toetsen en examens.

Eisen

Functie-eisen
Gewenst profiel:
Je beschikt over een mbo-opleiding (niveau 4, richting administratief/secretarieel). Je kunt uitstekend organiseren, prioriteiten stellen en voortgang bewaken. Je voelt je verantwoordelijk voor de taak. Je hebt kennis van en ruime ervaring in het omgaan met geautomatiseerde gegevensverwerkende systemen, kennis van geldende administratieve procedures en voorschriften inzake het examenprogramma en je bent vaardig in het verkrijgen van informatie. Je kunt omgaan met softwarepakketten van MS Office (vooral Word, Excel en Outlook). Je kunt in teamverband werken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent stressbestendig, nauwkeurig, flexibel, gericht op kwaliteit, klantvriendelijk en dienstverlenend.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal 5
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Wij bieden een stimulerende werkomgeving in een prettige en informele werksfeer waarin, naast de resultaten, de student en de medewerker centraal staan en je je op een breed terrein verder kunt ontplooien. Verder bieden we onder meer een uitstekende verlofregeling, een dertiende maand, scholingsmogelijkheden en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 2.686,00 bruto per maand exclusief vakantiegeld (schaal 5 CAO MBO) bij een volledige betrekking. De werkzaamheden kunnen (flexibel) plaatsvinden (ook in de vroege – of avonduren).

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Heer Bokelweg 255 , 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw O. Menten, directeur Stafdienst Onderwijsorganisatie, telefoon 088 - 200 15 49 of via email menten@glr.nl De sollicitatiegesprekken worden gehouden op donderdag 27 mei a.s. Je kunt je sollicitatie tot uiterlijk woensdag 19 mei a.s. indienen via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan. Ga naar de vacature op www.glr.nl en klik op ‘Solliciteren’.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.