Vacature Docent Basistechniek in Enschede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Basistechniek 
Datum online
2021-05-03 03-05-2021
Sluitingsdatum
23-5-2021
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6-0,8
Omschrijving
Techniek, dat is toch het mooiste vak wat er is! Inspireer onze leerlingen om te ontdekken hoe zij kunnen bijdragen aan een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. Zit het in jouw natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omvang
Wij zijn voor onze locatie in Enschede met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent basistechniek in combinatie met enkele lessen in de Groen technische Wereld (profiel groen). Het gaat om een functie van 0,6 tot 0,8 fte.

Wat ga je doen?
In de functie als docent basistechniek geef je op de locatie in Enschede ongeveer 12 lesuren les aan de onderbouwklassen. Daarnaast geef je in overleg enkele lessen Groen Technische Wereld (profiel groen), dit kan zowel in de onderbouw als in de bovenbouw zijn. Zone.college biedt eigenzinnig, praktijk-rijk onderwijs met persoonlijke aandacht. De leerlingen in Enschede leren door te doen en te ontdekken. Als docent basistechniek leer jij ze basisvaardigheden aan voor het technische vak zoals houtbewerking en solderen. Daarnaast neem jij ze mee op ontdekkingsreis in de groene, technische wereld. Hierbij pas je verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten toe, naar behoefte van de leerlingen.
Naast het docentschap daagt Zone.college je uit om jouw vakspecialistische kennis in te zetten voor ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Dat doe je bijvoorbeeld door deel te nemen aan werkgroepen, nieuwe lesmethodieken en begeleidingsvormen te ontwikkelen en nieuwe leermiddelen te introduceren.

Eisen

Opleiding
2e graads of Overige
Functie-eisen
Je profiel
  • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het vmbo;
  • Je beschikt over kennis en vaardigheid in het toepassen van pedagogisch-didactische methoden en technieken;
  • Werkervaring in het vmbo is een pré;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep (vmbo-leerlingen);
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) leerlingen en/of onderwijsassistenten en instructeurs;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van groene techniek en naar nieuwe lesmethodieken.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Waar staan we voor?
Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving, waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en geven je de vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je als docent verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten!

Salaris is conform cao mbo (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.

Over Zone.college

Naam school
Adres
Hengelosestraat 481 , 7521AG Enschede Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Hebben wij jou enthousiast gemaakt voor deze vacature?! Stuur je cv en motivatie uiterlijk zondag 23 mei door op de button “Solliciteer nu!” te klikken. We zien ernaar uit kennis met je te maken.

Heb je nog inhoudelijke vragen? Dan kan je contact opnemen met Kirsten Knol (teamleider) op telefoonnummer: 088-2620600.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.