Vacature Docenten Natuur, Water en Recreatie in Zwolle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docenten Natuur, Water en Recreatie 
Datum online
2021-05-03 03-05-2021
Sluitingsdatum
24-5-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
2,0
Omschrijving
Studenten vakkundig inspireren en uitdagen om te ontdekken hoe zij kunnen bijdragen aan een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. Zit het in jouw natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omvang
Voor onze opleidingen Bos- en Natuurbeheer en Sportvis en Waterbeheer zijn wij, vanwege het vertrek van een collega en stijgende student aantallen, op zoek naar meerdere collega’s die vanaf het schooljaar ‘21-‘22 het team komen versterken. In totaal is 2,0 fte beschikbaar. Deeltijd inzet is bespreekbaar.

Wat ga je doen?
Zone.college biedt eigenzinnig, praktijk-rijk onderwijs met persoonlijke aandacht. Als docent is het jouw hoofdtaak om onderwijs te verzorgen en studenten te begeleiden. Hierbij pas je verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten toe, naar behoefte van de leerlingen. Ook begeleid je studenten bij het zelfstandig leren en adviseert hen over hun studieloopbaan, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een beroep of vervolgstudie. En je denkt actief mee over de inhoudelijke invulling van het onderwijs op jouw vakgebied op basis van het centrale toetsbeleid.

Naast het docentschap daagt Zone.college je uit om jouw vakspecialistische kennis in te zetten voor ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Dat doe je bijvoorbeeld door deel te nemen aan werkgroepen, nieuwe lesmethodieken en begeleidingsvormen te ontwikkelen en nieuwe leermiddelen te introduceren.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Overige
Functie-eisen
Je profiel
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het mbo (bij voorkeur 2e graad), of bent bereid deze bevoegdheid te halen;
  •  Je beschikt over kennis en vaardigheid in het toepassen van pedagogisch-didactische methoden en technieken;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep (mbo-studenten);
  • Je hebt affiniteit met sportvisserij en water-, bos- en natuurbeheer;
  • Je bent vaardig in het coachen en begeleiden van (individuele en/of groepen) studenten en/of onderwijsassistenten en instructeurs;
  • Je hebt organisatietalent;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in je vak en naar nieuwe lesmethodieken;
  • Je kunt goed overweg met Microsoft Office en Teams;
  • Je bent vak expert op het gebied van bos- en natuurbeheer, of je bent vak expert ecologie en ‘groen/blauw’.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
In de cao mbo zijn je salaris (LB inschaling) en een aantal arbeidsvoorwaarden opgenomen. Daarnaast bieden we je ook een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Nieuwsgierig naar deze voorwaarden? Neem dan een kijkje op onze website!

 

Over Zone.college

Naam school
Adres
Koggelaan 7 , 8017JN Zwolle Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie Sollicitatie informatie
Omschrijving
Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Klinkt dit als jouw volgende baan? Direct solliciteren kan door op de button "Solliciteer nu!" te klikken. Graag zien we jouw reactie verschijnen voor 24 mei! Heb je nog vragen? Bel dan met Bert Muskee (sector manager) op telefoonnummer: 06-20 39 71 80. We zien ernaar uit kennis met je te maken!
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.